Tuinhuis

Stel uw gewenste tuinhuis samen

Bent u op zoek naar extra opbergruimte of een plek waar u tot rust kunt komen? Bij Twente Wood bent u aan het goede adres voor een breed aanbod tuinhuizen. We hebben niet alleen standaard tuinhuismodellen, maar zijn gespecialiseerd in het maken van unieke tuinhuizen. Deze tuinhuizen zijn uniek door materialen te combineren of door speciale opties toe te voegen. Vrijwel ieder aspect van uw toekomstige tuinhuis is volledig aan te passen naar uw wensen.

Toon 24 resultaten

Tuinhuis mogelijkheden

Qua materiaal heeft u bij tuinhuizen de keuze uit verschillende houtsoorten, aluminium of metaal. Deze materialen zijn apart te gebruiken, maar ook prima te combineren. U kunt een tuinhuis gebruiken als opbergruimte. Er zijn echter ook enkele andere functies mogelijk voor het tuinhuis. Zo is het mogelijk om een logeerkamer te maken of een buitenkeuken en terras aan te leggen.

Dakconstructie tuinhuis

De mogelijkheden om uw tuinhuis op maat te laten maken, zijn vrij omvangrijk. Niet alleen de afmetingen, het type materiaal en het soort vloer zijn bespreekbaar. Zo ook de indeling van het tuinhuis en de dakconstructie zijn volledig aan te passen naar uw voorkeuren. Wilt u bijvoorbeeld een plat dak of puntdak op je tuinhuis? Of gaat u voor een luxe rieten dak?

Waarom Twente wood?

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kies het tuinhuis van uw dromen

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature