Tuinhuis met luifel

Luifel aan uw tuinhuis

Wilt u een tuinhuis in uw achtertuin laten plaatsen? Bij Twente Wood heeft u de keuze uit een heleboel verschillende soorten tuinhuizen. Denk hierbij onder andere aan een tuinhuis met garagezadeldakbuitenkeuken en veranda. Ook zijn de specialisten van Twente Wood in staat om een tuinhuis met luifel te leveren. Een tuinhuis met luifel biedt verschillende mogelijkheden en kan geheel op maat worden geplaatst.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden luifel

Een tuinhuis met luifel kan op verschillende manieren geplaatst worden. Er zijn grofweg drie soorten waaruit u kunt kiezen: een knikarmscherm, een zonneluifel met volant en een schaduwdoek. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden raden we u aan om contact op te nemen met onze medewerkers.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met luifel? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature