Recensies

Normale weergave
Toon op kaart
Van Maanen
9 juni 2021 | Lochem

Berging, overkapping en schutting helemaal naar onze wens gebouwd door zeer vakkundige monteurs. Plezierige contacten met verkoop. Meningsverschil over offerte en realisatie professioneel opgelost. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Mooi bedrijf
3 mei 2021 | Rijssen

Mooi bedrijf met harde werkers een opmaat gemaakte overkapping laten maken precies naar onze wens zijn er zeer blij mee.

Fantastische job!
31 maart 2021 | Bergen (NH)

Fantastische job met betrekking tot het bouwen van een tuinhuis in Bergen NH! ee service van Cigdem en Mehmet, die respectievelijk in de voorbereidende fase en uitvoerende fase altijd “on the ball”, flexibel en meedenkend waren is onovertroffen!

Keurig bedrijf
28 maart 2021 | Enschede
Bedankt!
27 maart 2021 | Enschede

We hebben een overkapping door Twente Wood laten plaatsen .Het is prachtig geworden en krijgen veel complimenten .Wij zijn er heel blij mee ! En onze complimenten aan de harde werkers die dit in twee dagen gebouwd hebben !!! Bedankt.

Geweldige service
28 februari 2021 | Goor

Geweldige service bij het uitzoeken van de tuinhuizen, daarna ook alles top geregeld. De mannen zijn nu vanaf maandag bezig.Gaan gewoon rustig door in de regen en de kou👍

Goed contact en tips
9 februari 2021 | Delden

Mooie overkapping met berging laten plaatsen door Twentewood Haaksbergen. Vriendelijke verkoper, goed contact en goed op de hoogte gehouden mbt. de gemaakte afspraken. Offerte is tot 2x toe aangepast omdat de verkoper enkele dingen vergeten was. Achteraf nog een kleine factuur ontvangen voor de laatste werkzaamheden, wat volgens ons wel afgesproken was maar volgens Twentewood niet. Dus even een tip voor potentiele klanten: Laat alles goed op papier zetten, dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf. Verder zeer tevreden, in 2,5 dag geplaatst.

Top service!
2 februari 2021 | Rekken

Compliment aan Twente Wood! Wat een top service van begin tot het eind. We zijn erg blij met onze nieuw overkapping met tuinhuis. De monteurs hebben echt maatwerk geleverd. Ik zie een aantal negatieve reviews voorbij komen, kan me dit echt niet voorstellen. Volgens mij gaat er dan bij de mensen het een en het ander mis. Want ze doen het daar super! Hart voor de zaak en zeker voor de klanten. We gaan er goed van genieten. Groet Gerda

Vriendelijk en kundig
23 januari 2021 |

De verkoopster heeft ons zeer vriendelijk, kundig en vrijblijvend geholpen. 😊

Erg tevreden met resultaat!
12 juli 2019 | Dronten

Na een prima gesprek in de showroom en een mooie offerte de keuze gemaakt voor TwenteWood voor Tuinhuis met carport op maat. Ze konden zelfs eerder dan verwacht was. Wat een harde net werkende ploeg, ondanks dat het weer niet echt meezat. Voor nu zijn we heel erg tevreden met het resultaat en daarom 5 sterren.

Recensie schrijven

Afspraak maken
COVID-19
Nieuwe vacature