Recensies

Normale weergave
Toon op kaart
Fam. Zomer
7 augustus 2022 | Borne

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van het tuinhuis.
Vanaf de oriëntatie en het ontwerp zijn we deskundig geïnformeerd.
De plaatsing door de monteurs verliep perfect. Prettige mensen.

Ronald
25 mei 2022 | Eibergen

Onlangs een 14,5 beton/hout schutting laten zetten. Met 2 man binnen 4 uur snel en superstrak neergezet. Harde werkers die nauwelijks de tijd namen om ff koffie te drinken. Ook het traject ervoor, contact-info-offerte-planning-uitvoering op de juiste ochtend, liep perfect. Dit bedrijf is echt aanbevelens waardig. Topwerk. 👍

Thea Geefhuizen
4 februari 2022 | Enschede

Mijn ervaring is heel goed met TwenteWood Haaksbergen.
Plm. 5 jaar geleden een mooie overkapping laten plaatsen aan huis met glazen deuren.
De monteurs hebben alles heel netjes gemonteerd.
Nu had ik een probleem met de schuifdeuren (onderrail stuk). Er is een nieuwe onderrail kostenloos geplaatst. Dat noem ik goede service en ik kan zeker TwenteWood aanbevelen.
Je wordt goed en vriendelijk te woord gestaan👍 bedankt

Maatwerk en robuust
28 november 2021 | Wijhe

De aansluiting op het huis was maatwerk maar geen enkel probleem voor de mannen. Het bouwwerk heeft de robuustheid waar ik op hoopte. Ik ben de schuur aan het inrichten werk/opslagplaats. De buitenkant heb ik naar eigen smaak gebeitst en de boei geschilderd. De ramen en deur moet nog. Het bouwwerk is multifunctioneel, het is een overkapping, werk en opslagruimte en een erfafscheiding.

Vriendelijk en goed advies
24 november 2021 | Enschede

Twente Wood heeft afgelopen voorjaar onze overkapping geleverd. Het traject begon met een vriendelijk en goed advies in de showroom.

De uiteindelijke plaatsing verliep snel en adequaat en werd uitgevoerd door vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij hebben afgelopen zomer en najaar volop kunnen genieten.

Twente Wood, bedankt voor de goede service

Genieten elke dag!
21 november 2021 | Winterswijk

Wij zijn heel tevreden over deze mooie overkapping we hebben deze overkapping een half jaar en we genieten elke dag het personeel die hier hebben gewerkt van Twente Woods zijn heel vriendelijk en heel goed in hun werk als we ooit verhuizen en weer een overkapping willen zal ik weer voor Twente Woods gaan groetjes Familie Souilljee

Goede prijs- kwailteitsverhouding
19 november 2021 | Hengelo

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van de overkapping. Goede prijs- kwaliteitsverhouding en uitstekende service van begin tot eind.

Lang genieten!
19 november 2021 | Neede

Pas afgelopen week hebben we de kussens opgeborgen voor de winterperiode. Doordat de schuine hoek op het zuiden ligt, komt de lage zon in het vroege voorjaar en late najaar mooi tot achter in de ruimte, waardoor het ook dan mogelijk is om te genieten van het buitenzijn. We hebben er zo een mooie tuinkamer bijgekregen.

Bedankt voor jullie vakmanschap!
18 november 2021 | Haaksbergen

We zijn meer dan tevreden over de overkapping, de glazen wanden en de composieten vloer welke door Twente Wood is ontworpen, uitgerekend, geproduceerd en geplaatst. In onze ogen een enorm stukje vakmanschap met en door goede vakmensen met verstand van zaken. Los van het mooie eindresultaat is gedurende het hele project goed gecommuniceerd en gekeken naar wat er allemaal wél kan. Dit was zeker niet gemakkelijk in coronatijd en soms schaarse grondstoffen! Team Twente Wood bedankt voor jullie vakmanschap, wij genieten er dagelijks van!

Fam ter Braak
17 november 2021 | Haaksbergen

Wij zijn ontzettend blij met de veranda die in januari door Twentewood is geplaatst.
Het personeel is vriendelijk en werkt netjes en professioneel.
Nu genieten we het hele jaar door van de zon.

Recensie schrijven

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature