Recensies

Normale weergave
Toon op kaart
Maatwerk en robuust
28 november 2021 | Wijhe

De aansluiting op het huis was maatwerk maar geen enkel probleem voor de mannen. Het bouwwerk heeft de robuustheid waar ik op hoopte. Ik ben de schuur aan het inrichten werk/opslagplaats. De buitenkant heb ik naar eigen smaak gebeitst en de boei geschilderd. De ramen en deur moet nog. Het bouwwerk is multifunctioneel, het is een overkapping, werk en opslagruimte en een erfafscheiding.

Vriendelijk en goed advies
24 november 2021 | Enschede

Twente Wood heeft afgelopen voorjaar onze overkapping geleverd. Het traject begon met een vriendelijk en goed advies in de showroom.

De uiteindelijke plaatsing verliep snel en adequaat en werd uitgevoerd door vriendelijke en deskundige medewerkers. Wij hebben afgelopen zomer en najaar volop kunnen genieten.

Twente Wood, bedankt voor de goede service

Genieten elke dag!
21 november 2021 | Winterswijk

Wij zijn heel tevreden over deze mooie overkapping we hebben deze overkapping een half jaar en we genieten elke dag het personeel die hier hebben gewerkt van Twente Woods zijn heel vriendelijk en heel goed in hun werk als we ooit verhuizen en weer een overkapping willen zal ik weer voor Twente Woods gaan groetjes Familie Souilljee

Goede prijs- kwailteitsverhouding
19 november 2021 | Hengelo

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van de overkapping. Goede prijs- kwaliteitsverhouding en uitstekende service van begin tot eind.

Lang genieten!
19 november 2021 | Neede

Pas afgelopen week hebben we de kussens opgeborgen voor de winterperiode. Doordat de schuine hoek op het zuiden ligt, komt de lage zon in het vroege voorjaar en late najaar mooi tot achter in de ruimte, waardoor het ook dan mogelijk is om te genieten van het buitenzijn. We hebben er zo een mooie tuinkamer bijgekregen.

Bedankt voor jullie vakmanschap!
18 november 2021 | Haaksbergen

We zijn meer dan tevreden over de overkapping, de glazen wanden en de composieten vloer welke door Twente Wood is ontworpen, uitgerekend, geproduceerd en geplaatst. In onze ogen een enorm stukje vakmanschap met en door goede vakmensen met verstand van zaken. Los van het mooie eindresultaat is gedurende het hele project goed gecommuniceerd en gekeken naar wat er allemaal wél kan. Dit was zeker niet gemakkelijk in coronatijd en soms schaarse grondstoffen! Team Twente Wood bedankt voor jullie vakmanschap, wij genieten er dagelijks van!

Fam ter Braak
17 november 2021 | Haaksbergen

Wij zijn ontzettend blij met de veranda die in januari door Twentewood is geplaatst.
Het personeel is vriendelijk en werkt netjes en professioneel.
Nu genieten we het hele jaar door van de zon.

Familie Knoren
12 september 2021 | Harmelen

Wij genieten nog steeds van onze Twente Wood overkapping met schuur die wij in april 2020 hebben laten plaatsen. De bouwers waren vakbekwaam, vriendelijk en meedenkend. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Fam. van Zutphen
10 september 2021 | OLDENZAAL

Vorig jaar september hebben wij door Twente Wood een overkapping op maat laten plaatsen. Alles verliep volgens afspraak . Goed vakbekwaam personeel en ze waren erg vriendelijk en meedenkend.
Wij zijn erg tevreden over Twente Wood en de prijs/ kwaliteit is goed.
Inmiddels hebben wij al vele uren buiten onder onze overkapping doorgebracht. En zijn er nog steeds erg blij mee.

Mathieu Verkerk
9 september 2021 | Soest

Nadat jullie bedrijf een schitterend tuinhuis bij ons hadden gebouwd hebben wij besloten om ook nog een overkapping aan te laten bouwen. Ook dit is vakkundig ter plekke gebouwd met zeer gedreven vakmannen. Chapeau

P.S. foto’s komen later per gmail , de overkapping is nog niet ingericht.

Recensie schrijven

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Afspraak maken
UITVERKOOP
Nieuwe vacature