Speelplezier voor uw (klein)kinderen

Wilt u een speeltoestel in uw achtertuin laten plaatsen? Bij Twente Wood vindt u een zeer uitgebreid assortiment speeltoestellen: speeltorens, klimrekken, schommels, glijbanen, speelhuisjes en nog veel meer. De speeltoestellen zijn gemaakt van duurzaam hout, waardoor uw kinderen en kleinkinderen er jarenlang veel speelplezier aan kunnen beleven.

Laat uw creativiteit de vrije loop

De mogelijkheden om een speelparadijs voor uw kinderen en kleinkinderen te creëren zijn eindeloos. Bij Twente Wood combineert u een hoop verschillende speeltoestellen met elkaar. Zo creëert u uiteindelijk de meest geschikte speelomgeving. Kies bijvoorbeeld voor een speeltoestel met schommel of voor een klimrek met speelhut.

Houten speeltoestellen
Schommel toestel
speeltoestellen

Veiligheid en duurzaamheid boven alles

Alle speeltoestellen die u in het assortiment van Twente Wood vindt, zijn CE gecertificeerd en voldoen aan alle veiligheidseisen die in Nederland en de rest van Europa gelden. Het hout van de speeltoestellen is duurzaam en kent een FSC-keurmerk om het behoud van bossen te stimuleren. Daarnaast zijn alle toestellen van Blue Rabbit ook nog eens voorzien van het Duitse Tüv-keurmerk.

Kies een veilig en duurzaam speeltoestel

Kostenindicatie speeltoestellen

Door de vele mogelijkheden die u heeft bij het samenstellen van een speeltoestel, is het lastig om een concrete prijsindicatie te geven. Bekijk enkele prijsindicaties van speeltoestellen op de speciale prijzen pagina.