Veranda

Het hele jaar genieten van uw tuin, ook als het slecht weer is? Dan is een veranda de ultieme oplossing. Dit verlengstuk van uw woning zorgt ervoor dat u het hele jaar buiten kunt zitten. Bij Twente Wood hebben we een groot assortiment aan veranda’s, zowel standaard als op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en vormen. Zo stellen we samen met u de veranda van uw dromen samen.

Toon 12 resultaten

Mogelijkheden veranda’s

De mogelijkheden voor het opzetten van een veranda zijn praktisch oneindig. Een veranda vergroot niet alleen de leefruimte van een woning, maar zorgt ook voor veel sfeer en comfort. U kunt natuurlijk gaan voor een simpele veranda zonder extra toevoegingen.

Bij Twente Wood zijn we echter gespecialiseerd in de maatwerk veranda’s. U creëert bijvoorbeeld nog meer comfort door een buitenkeuken te plaatsen onder de veranda. En een open haard zorgt voor extra warmte en gezelligheid in de koude wintermaanden. Het hele jaar genieten van uw tuin; Dat moet onze gezamenlijke missie zijn bij het realiseren van een veranda.

Waarom Twente wood

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kies de veranda van uw dromen

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature