Veranda

Het hele jaar genieten van uw tuin, ook als het slecht weer is? Dan is een veranda de ultieme oplossing. Dit verlengstuk van uw woning zorgt ervoor dat u het hele jaar buiten kunt zitten. Bij Twente Wood hebben we een groot assortiment aan veranda’s, zowel standaard als op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en vormen. Zo stellen we samen met u de veranda van uw dromen samen.

Toon 6 resultaten
Aluminium | Met glazen dak | Modern

In Buurse hebben wij sinds augustus 2021 een mooie Trendline veranda gemonteerd. Deze aluminium veranda is 500 cm breed en 300 cm diep. De veranda is uitgevoerd in RAL7016ST (antraciet structuurlak), voorzien van 44/2 veiligheidsglas helder en staalversterking in verband met de overspanning van 500cm op twee staanders.

Aluminium veranda

Dit project valt bij ons onder de specials aangezien deze in een vrijstaande constructie is gemonteerd. De gevel(bekleding) had niet genoeg body om een stevige constructie te garanderen waarna wij in samenspraak met onze klant naar een vrijstaande variant zijn gegaan. Ook onze klant heeft daarbij zijn steentje bijgedragen door zelf de gevelbekleding op maat uit te zagen waardoor een waterdichte dakbekleding kan worden gegarandeerd.

Om ook bij zonnige dagen gebruik te kunnen maken van deze veranda heeft de klant de optie uitgekozen inclusief een onderliggende zonwering. Hierbij heeft de klant de keuze uit vele doeksoorten waarbij de aluminium profielen uit zijn gevoerd in eenzelfde kleur als de veranda.

Om het in de avonden éxtra sfeer te geven is er gekozen voor 12 spots LED-verlichting ‘Valencia’. Deze zijn dimbaar en inclusief 2 afstandsbedieningen.

Zoals op de foto’s te zien, is deze veranda gemonteerd op betonpoeren waarvan één hemelwaterbetonpoer.

Afmeting
500 x 300 x 270 cm • 15,0 m²
Fundering
Beton fundering in snelbeton
Borstwering
Nee
Vloer
Straatwerk
Verlichting
12 dimbare ledspots
Zonwering
Onderliggend incl. motor met afstandsbediening
Hout | Modern

Medio 2019 hebben wij in Eibergen in een nieuwbouw wijk een prachtige aanbouw veranda gemonteerd van 630x350cm.

De constructie is hierbij in de kleur zwart uitgevoerd om enig contrast te creëren in het geheel. Daarnaast geeft het een moderne uitstraling als verlengstuk van de woning.
Het dakbeschot (18mm Douglas sponningsplanken) is in zijn geheel onbehandeld gelaten zodat het geheel ruimtelijk oogt en niet te donker zou worden.

Het pronkstuk is in zijn geheel als wens uitgevoerd bij onze klant waarbij er gezegd mag worden dat het echt een verlengstuk is geworden van de woning.

De klant kan nog jaren genieten van het de aanbouw veranda en zijn er trots op dat Twente Wood dit voor onze klant heeft mogen realiseren.

Afmeting
630 x 350 x 260 cm • 22 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm
Vloer
Straatwerk (door klant verzorgd)
Wandtype
Douglas blokhutprofielen 28mm
Dakbekleding
1,4mm EPDM
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Dit mooie project is door Twente Wood gerealiseerd in Hengelo. Deze aluminium veranda is een ‘Climalux’ veranda en is 680cm breed en 350cm diep. De veranda is uitgevoerd in RAL7016ST (antraciet structuurlak), voorzien van 44/2 veiligheidsglas helder en gemonteerd op 3 staanders.

Om extra beschut te kunnen genieten van de veranda en tuin is gekozen voor een volledige zijwand van 28mm stapelprofiel Douglas hout, waarbij de aluminium profielen in dezelfde kleur als de aluminium veranda zijn uitgevoerd.

Door middel van de tuinhaard BBQ inclusief gas-unit van onze leverancier Gardeco heeft deze klant het huis echt met de tuin kunnen verbinden. De gezellige warmte en sfeer van deze haard zorgen ervoor dat er veel avonden buiten, overdekt, kunnen worden doorgebracht!

Verder is er in dezelfde stijl als de tuinhaard een schanskorf gemonteerd met eveneens Noors-graniet stenen. De bovenzijden van de schanskorf en de tuinhaard is afgewerkt met aluminium rabat tussen de staanders.

Om het in de avonden éxtra sfeer te geven is er gekozen voor 6 spots LED-verlichting ‘Valencia’. Deze zijn dimbaar en inclusief 2 afstandsbedieningen.

Zoals op de foto’s te zien is, is deze veranda gemonteerd op betonpoeren waarvan één hemelwaterbetonpoer. De hiervoor verwijderde bestrating voor het monteren van de veranda wordt door Twente Wood niet standaard hersteld maar kan uiteraard in overleg met de verkoopadviseur wel voor u worden berekend.

Afmeting
680 x 350 x 270 cm • 23,8 m²
Fundering
Beton fundering in snelbeton
Borstwering
Nee
Vloer
Straatwerk
Verlichting
6 dimbare ledspots
Wandtype
Douglas blokhutprofiel 28mm
Schanskorf
Noors Graniet vulling incl. gashaard
Hout | Modern, Karakteristiek

Dat wij ons niet enkel in Nederland bevinden bewijst deze klant uit Duitsland.

Onze klant heeft zorg gedragen voor het verhogen van de achtertuin op de plaats van de overkapping. Deze is vervolgens voorzien van strak afgewerkte bestrating waarbij de buitenzijdes vrij zijn gelaten om te kunnen vullen met grind.

Enkel Twente Wood heeft hierbij de verantwoordelijkheid gehad en genomen om een robuuste Douglas veranda te monteren van het type ‘Siena’ waarbij wij al het elektra aan de buitenzijdes van de woning hebben afgetimmerd met Douglas 18mm vellingdelen.
Om ook in de avonduren te kunnen genieten op dit prachtige terras hebben wij led spots ingebouwd in de dakbalken. Deze spots zijn bedienbaar/dimbaar met een afstandsbediening.

Met enige trots hebben wij dit project kunnen afronden waarbij zowel de klant als Twente Wood positief kan terugkijken.

Afmeting
955 x 390 x 260 cm • 37 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm
Vloer
Straatwerk (door klant verzorgd)
Wandtype
Douglas vellingdelen 18mm
Verlichting
Dimbare ledspots
Dakbekleding
1,4mm EPDM
Hout | Modern

In Eibergen hebben wij eind 2019 een moderne Douglas veranda mogen monteren van 900x450cm in het type ‘Excellent’.
Een veranda is niet per definitie van aluminium te verkrijgen maar kunt u ook met warme houten materialen creëren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Douglas hout waarmee ook dit project is uitgevoerd.

In dit project heeft de klant gekozen voor polycarbonaat dakbekleding om in de warme maanden enige warmte weg te kunnen filteren.
Om ook ’s avonds te kunnen genieten van deze mooie veranda heeft de klant ervoor gekozen om in de dakbalken inbouw LED-spots te laten monteren. Deze zijn dimbaar en inclusief afstandsbediening.
Om enige wind weg te kunnen halen hebben wij in de hoeken spiekozijnen gemonteerd met polycarbonaat vulling.

Aangezien ter plaatse niet gekozen kon worden voor montage aan het gebouw, hebben wij deze vrijstaand gemonteerd met een eigen dragende constructie.
Het gehele project is uitgevoerd van geschaafd Douglas hout welke een moderne uitstraling geeft.

Afmeting
900 x 450 x 280 cm • 40,5 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm
Spiekozijnen
Nee
Vloer
Straatwerk
Verlichting
12 dimbare ledspots
Dakbekleding
Polycarbonaat 16mm
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Deze luxe veranda is door Twente Wood gemonteerd in Hengelo. Deze veranda is de ‘Ultraline’ van Aluxe en deze is 568cm breed en 350cm diep. De veranda is in de kleur RAL7016ST (antraciet structuurlak) en voorzien van 44/2 veiligheidsglas. Door het unieke design van de ‘Ultraline’ heeft u de mogelijkheid om deze op te bouwen op 2 staanders tot een afmeting van 700cm breedt tot 500cm diep, en dat op 2 staanders.

Om ook ’s avonds te kunnen genieten van deze mooie veranda heeft de klant ervoor gekozen om 10 LED-spots in de robuuste liggers te laten monteren. Deze zijn dimbaar en inclusief afstandsbediening.

Ook in de zomermaanden heeft onze klant de wens uitgesproken veelvoudig gebruik te willen maken van deze prachtige veranda. Hiervoor hebben wij in samenspraak met onze klant gekozen voor onderliggende zonwering welke op maat wordt geleverd en gemonteerd onder het glazen dak van de ‘Ultraline’ veranda. Uiteraard zullen de aluminium profielen van deze zonwering in de bijpassende kleur worden aangebracht.

Afmeting
568 x 350 x 270 cm • 20 m²
Fundering
Stalen fundering in snelbeton
Borstwering
Nee
Vloer
Straatwerk
Verlichting
10 dimbare ledspots

Mogelijkheden veranda’s

De mogelijkheden voor het opzetten van een veranda zijn praktisch oneindig. Een veranda vergroot niet alleen de leefruimte van een woning, maar zorgt ook voor veel sfeer en comfort. U kunt natuurlijk gaan voor een simpele veranda zonder extra toevoegingen.

Bij Twente Wood zijn we echter gespecialiseerd in de maatwerk veranda’s. U creëert bijvoorbeeld nog meer comfort door een buitenkeuken te plaatsen onder de veranda. En een open haard zorgt voor extra warmte en gezelligheid in de koude wintermaanden. Het hele jaar genieten van uw tuin; Dat moet onze gezamenlijke missie zijn bij het realiseren van een veranda.

Waarom Twente wood

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kies de veranda van uw dromen

Afspraak maken
UITVERKOOP
Nieuwe vacature