Het hele jaar buiten zitten onder uw veranda

Wilt u het hele jaar in de tuin zitten, ook als het slecht weer is? Dan is een veranda de ultieme oplossing. Deze overkapping aan de woning maakt het mogelijk om zelfs met regenachtig weer buiten te zitten. Bij Twente Wood hebben we een groot assortiment aan veranda’s, zowel standaard als op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende materialen en mogelijkheden. Zo stellen we de veranda van uw dromen samen.

Mogelijkheden veranda’s

Een veranda is een overkapping in uw tuin die altijd aan één zijde vastzit aan uw woning. Een terrasoverkapping staat daarentegen los in de tuin. Bij het bouwen van een veranda heeft u de keuze uit verschillende materiaalsoorten, zoals hout, aluminium of kunststof. Ook is het mogelijk om glas of metaal in de veranda te verwerken. 

Bekijk alle mogelijkheden
veranda aluminium
Aluminium Veranda
Aluminium veranda met korting

Maatwerk veranda

Een veranda vergroot niet alleen de leefruimte van een woning, maar zorgt ook voor veel sfeer en comfort. U kunt natuurlijk gaan voor een simpele veranda zonder extra toevoegingen. Bij Twente Wood zijn we echter gespecialiseerd in de maatwerk veranda’s. U creëert bijvoorbeeld nog meer comfort door een buitenkeuken te plaatsen onder de veranda. En een open haard zorgt voor extra warmte en gezelligheid in de koude wintermaanden. U richt de veranda volledig naar eigen wens in dankzij de vele mogelijkheden.

Waarom Twente Wood?
  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Kies de veranda van uw dromen

Gerealiseerde projecten door Twente Wood

Deze houten veranda is door Twente Wood gerealiseerd in Haaksbergen. De houten veranda is de Douglas veranda ‘Basic’ van...
Dit mooie project is door Twente Wood gerealiseerd in Enschede. De aluminium veranda is een ‘Climalux’ veranda...
Dit project is door Twente Wood gerealiseerd in Borne. Dit project bestaat uit de veranda ‘Basic’ B550xD350cm...
Dit project is gerealiseerd bij de speelboerderij in St. Isidorushoeve. Deze aluminium veranda was (ten tijde van montage...

Bezoek onze showroom

We hebben een grote showroom en showtuin in Haaksbergen. In deze showroom vindt u voorbeelden van verschillende veranda’s. Wilt u een maatwerk veranda samenstellen? Vraag dan gratis een offerte aan. Na de offerte-aanvraag nemen we tijdens een vrijblijvende afspraak alle mogelijkheden door. Door al uw wensen te bespreken, zijn wij in staat om de perfecte veranda af te leveren en uw droomtuin te realiseren.

Bezoek onze showroom