Amerikaanse veranda

Open veranda met balustrades

De Amerikaanse veranda is in opkomst in Nederland. Een typisch Amerikaanse veranda bestaat uit ongeverfd of witgeverfd hout en is omringd door balustrades. Dit zijn de veranda’s die u tegenkomt in de Amerikaanse speelfilms. De echte Amerikaanse veranda’s bevinden zich aan de voorzijde van een woning, maar dit is helaas in veel gevallen in Nederland niet mogelijk door ruimtegebrek. Bij Twente Wood kunnen we uw veranda de Amerikaanse uitstraling meegeven en tegelijkertijd voorzien van alle gemakken.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Maatwerk veranda Amerikaans

Twente Wood kan een veranda in Amerikaanse stijl voor je realiseren. Deze veranda kan als standaard houten ontwerp worden geleverd, maar we bieden ook maatoplossingen voor veranda’s. Het toevoegen van een balustrade geeft de overkapping een typisch Amerikaanse stijl. Een Amerikaanse veranda hoort een rustige sfeer uit te stralen. Een typisch Amerikaanse manier om meer comfort te creëren, is door een barbecue te plaatsen onder de veranda.

Bekijk de mogelijkheden

In onze uitgebreide showroom van 3000m2 in Haaksbergen vindt u meer inspiratie voor je veranda in Amerikaanse stijl. U vindt hier standaardoplossingen, maar ook voorbeelden van veranda’s die op maat zijn gemaakt. U bent zonder afspraak welkom in onze showroom, maar kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Dan weet u zeker dat we tijd hebben om al uw vragen te beantwoorden. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden voor uw gewenste veranda. Wilt u een afspraak maken of een prijsopgave van een veranda ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Amerikaanse veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature