Maatwerk schutting

Een schutting is een uitstekende manier om een tuin af te scheiden van de buren of de openbare weg. Wilt u een simpele, standaard schutting in je tuin plaatsen? Dat kan. Maar bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in schuttingen op maat. Wilt u graag een schutting met specifieke afmetingen of vormen? Wij bespreken alle mogelijkheden graag met u tijdens een afspraak.

Mogelijkheden schutting

We zijn gespecialiseerd in unieke schuttingen. Kies bijvoorbeeld voor een open haard in of vlak voor de schutting. Bij Twente Wood doen we er alles aan om de afscheiding een onderdeel van de tuin te maken. Het is mogelijk om schuttingdelen samen te voegen met bestaande objecten. Door het gebruik van bepaalde materialen creëert u de gewenste uitstraling met je schutting. Op deze manier realiseert u een tuinafscheiding die perfect aansluit bij de rest van uw tuin.

Soorten schuttingen

Er zijn verschillende onderdelen waarmee u een schutting kunt plaatsen: tuinschermen, losse schuttingplanken of een trellisscherm. Deze onderdelen kunnen van diverse materialen worden gemaakt en in meerdere kleuren worden aangeleverd. Wilt u een standaardoplossing? We hebben meer dan 100 standaard tuinschermen in ons assortiment. Maar we zijn gespecialiseerd in tuinafscheidingen op maat. U kunt alle mogelijkheden bespreken met één van onze deskundige medewerkers.

Tuinscherm
 • Minder palen nodig dan bij losse planken
 • In verschillende houtsoorten te verkrijgen
 • Eenvoudig per tuinscherm te vervangen
Trellisscherm
 • Gaaspanelen met metalen of houten raster
 • Verschillende afmetingen en vormen
 • In combinatie te gebruiken met scherm of planken
Losse schuttingplanken (verticaal)
 • Zelf de lengte van schutting bepalen
 • Optisch mooier, want uw tuin lijkt groter
 • De palen zijn beter zichtbaar
Losse schuttingplanken (horizontaal)
 • Hebben een stevige constructie
 • Minder hout nodig dan bij verticale planken
 • Minder doorkijk dan bij verticale planken
Ontvang prijsopgave van een schutting

Materiaal schuttingen

U heeft de keuze uit verschillende materiaalsoorten wanneer u een schutting wilt plaatsen. Hout is één van de meestvoorkomende materialen bij schuttingen. Bij Twente Wood maken we veel houten schuttingdelen in onze eigen werkplaats. Naast houten schuttingen zijn er nog veel meer (combinaties van) materialen mogelijk:

Gerealiseerde projecten door Twente Wood

Deze hout/beton schutting is door Twente Wood geproduceerd én gemonteerd in Eibergen...
Het gemonteerde systeem is het 12×12 systeem, in combinatie met wit/grijs beton en het scherm Robuust. Dit scherm is in deze uitvoering glad geschaafd en van Douglas hout...
Het gemonteerde systeem is het 12×12 systeem, in combinatie met wit/grijs beton en het scherm Robuust. Dit scherm is in deze uitvoering fijnbezaagd (ruw)…...
Het gemonteerde systeem is het 10×10 systeem, in combinatie met wit/grijs beton en het Robuust geïmpregneerd grenen scherm...
Showroom Twente Wood

Bezoek onze showroom

We beschikken over een uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen, waarvan 300m2 gewijd is aan showopstellingen van schuttingen. Hier vindt u meerdere voorbeelden van schuttingen en bekijkt u allerlei extra mogelijkheden. Wilt u graag de mogelijkheden bespreken met één van onze deskundige medewerkers? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om een schutting te laten plaatsen.

Bezoek onze showroom