Schutting met tuinhuis

Unieke combinatie: schutting met tuinhuis

Een schutting is een uitstekende manier om uw tuin af te scheiden van uw buren of de openbare ruimte. Door een tuinhuis aan uw schutting te monteren, creëert u tegelijkertijd opbergruimte in uw tuin. Bij Twente Wood zijn we onder meer gespecialiseerd in maatwerkoplossingen van schuttingen en tuinhuizen. Het is bij ons dus ook mogelijk om een unieke combinatie van deze twee tuinonderdelen te laten plaatsen. Door de twee elementen qua materialen op elkaar aan te laten sluiten, creëert u één totaalplaatje.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden schutting met tuinhuis

Er zijn vele mogelijkheden om een schutting te laten plaatsen of om een tuinhuis te realiseren. De combinatie van deze twee onderdelen biedt nog veel meer mogelijkheden. Er zijn verschillende soorten tuinhuizen beschikbaar. Meer informatie over alle mogelijkheden met betrekking tot tuinhuizen hebben we voor u op een rijtje gezet. Er zijn namelijk veel extra toevoegingen mogelijk bij tuinhuizen waardoor u meer luxe of comfort krijgt. Door een tuinhuis met een overkapping te plaatsen aan een schutting, creëert u bijvoorbeeld opbergruimte èn een plek om overdekt te zitten.

Prijsindicatie

We leveren standaard schuttingen en tuinhuisjes, maar zijn gespecialiseerd in unieke oplossingen. Voor de maatwerkoplossingen is het lastig om een prijs te noemen. De kosten verschillen hier namelijk per opdracht. Het is wel mogelijk om een prijsindicatie te noemen van standaard schuttingen met een standaard tuinhuis.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting met tuinhuis? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature