Home > schutting > Hardhouten schutting

Hardhouten schutting

Omschrijving

Ook voor speciale, niet daags voorkomende producten, kunt u bij Twente Wood terecht.

Voor een van onze klanten uit Amsterdam hebben wij een prachtige erfafscheiding bij een school mogen monteren met materialen welke in de gehele tuin zijn toegepast. Kijk hiervoor ook even op de projectpagina ‘Tuinhuis’.

Het frame is volledig voorzien van hardhouten balken en regels waarbij de palen zijn behandeld met een rubbermenie tot ca. 5cm boven het maaiveld. Zo blijft hout ook op de zuurstofgrens van goede kwaliteit en zult u hier jaren plezier aan beleven.

Voor de afwerking hebben wij gekozen voor Fraké hout (middels thermische wijze op hoge temperaturen behandeld hout) waardoor de erfafscheiding een moderne strakke look heeft gekregen. Door de behandeling van het hout valt deze in duurzaamheidsklasse 1!
Foto’s zeggen bij projecten vaak meer dan hele verhaallijnen hoe een project tot stand is gekomen. Dit project geeft ons een inkijkje in onze speciaal bouw waar Twente Wood ook naar wilt streven. Niets is standaard, maar volledig ingericht op de wensen van onze klanten.

Dit schuttingsysteem is totaal circa 200cm hoog en 100cm hoog. daar er een verspringing zit naar een speelplein en de klant hier bij mooi weer kan gaan genieten van de gezellig spelende kinderen.

Specificaties

Frame
Hardhouten regelwerk 8,5x8,5
Scherm
Volledige bekleding Fraké hout
Bevestigingsmateriaal
RVS geschroefd

Kies de schutting van uw dromen

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature