Doe het zelf

Wilt u zelf aan de gang in uw tuin en bent u op zoek naar tuinhout? Bij Twente Wood hebben we een breed aanbod van verschillende soorten tuinhout.

Tuinhout kopen

In ons assortiment tuinhout vindt u verschillende houtsoorten. We bieden zowel hardhout als zachthout aan. U heeft de keuze uit grenen, vuren, douglashout en nog vele andere houtsoorten. Daarnaast maken we ook nog een onderscheid tussen onbehandeld of geïmpregneerd hout.

Advies en tips

Heeft u blokhutprofielen gekocht en wilt u weten hoe u dit hout het beste kunt behandelen? We leggen stapsgewijs uit wat het schildersadvies is voor het hout van een blokhut. Ook hebben we een doe-het-zelf stappenplan voor het leggen van dakshingles. Deze decoratieve en populaire vorm van dakbedekking legt u op deze manier gewoon zelf.

Komt u er niet uit?

Uiteraard snappen wij dat u tegen zaken kunt aanlopen waar u niet uit kan komen of waar u vragen over heeft. Mocht u het wenselijk vinden zal een van onze adviseurs u te woord kunnen staan om in een van onze showrooms u te adviseren over mogelijke oplossingen.

Mocht u er samen niet uitkomen dan staan onze montageteams voor u klaar om het product welke u heeft aangeschaft via Twente Wood te monteren. Onze adviseurs zullen u voorzien van de nodige input aan mogelijkheden of een prijsvoorstel voor de montage van uw net aangeschafte product.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature