Zelf aan de slag in de tuin

Wilt u zelf aan de gang in uw tuin en bent u op zoek naar tuinhout? Bij Twente Wood hebben we een breed aanbod van verschillende soorten tuinhout.

Tuinhout kopen

In ons assortiment tuinhout vindt u verschillende houtsoorten. We bieden zowel hardhout als zachthout aan. U heeft de keuze uit grenen, vuren, douglashout en nog vele andere houtsoorten. Daarnaast maken we ook nog een onderscheid tussen onbehandeld of geïmpregneerd hout.

Advies en tips

Heeft u blokhutprofielen gekocht en wilt u weten hoe u dit hout het beste kunt behandelen? We leggen stapsgewijs uit wat het schildersadvies is voor het hout van een blokhut. Ook hebben we een doe-het-zelf stappenplan voor het leggen van dakshingles. Deze decoratieve en populaire vorm van dakbedekking legt u op deze manier gewoon zelf.

Vrijblijvend advies ontvangen?

Maak een afspraak

Voor meer informatie over de aanschaf van tuinhout of andere tuinartikelen neemt u contact op met Twente Wood. Of breng een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan daar klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bezoek onze showroom