Terrasoverkapping

In de zomer een koel beschermend plekje hebben terwijl u ’s winters lekker droog en warm wilt blijven genieten in en van uw tuin? Het is allemaal mogelijk met de juiste (terras)overkapping. Bij Twente Wood zetten we meer neer dan alleen een houten of aluminium constructie: Wij realiseren uw woonwensen.

Woonwensen? Ja, wij vinden namelijk dat een (terras)overkapping een verlengstuk van uw woning dient te zijn. Zowel in uitstraling als in comfort en gebruik.

Toon 21 resultaten

Overkappingen met extra’s

Uiteraard kunnen wij ook een ‘recht toe recht aan’ overkapping neer zetten. Er is echter nog zo veel meer mogelijk. Denk hierbij aan overkapping met stroompunten, glazen schuifwanden en een (hout)kachel of heaters zodat uw overkapping ‘omgetoverd’ kan worden tot een tweede gezellige woonkamer. En dat gewoon in uw eigen achtertuin. Voor wat betreft stroompunten en het toevoegen van (hout)kachels of aansluiten van heaters en toebehoren werken wij veelal met lokale en externe partijen waarmee wij samen een planning van realisatie zullen maken.
Onze adviseurs staan te trappelen om samen met u de (woon)wensen samen door te spreken onder het genot van een kopje koffie of thee. Komt u bij ons langs?

Waarom Twente wood?

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden terrasoverkapping?

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature