Houten terrasoverkapping

Overkapping van hout

Een houten terrasoverkapping geeft een tuin vaak een klassieke uitstraling mee. Maar met de juiste combinatie van materialen en toevoegingen creëert u iedere gewenste uitstraling. Hout is één van de meest gebruikte materialen voor een terrasoverkapping. Bij Twente Wood leveren we standaard overkappingen, maar we zijn vooral gespecialiseerd in terrasoverkappingen op maat.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden houten overkapping

Bij een terrasoverkapping is het frame vaak van hout gemaakt. Een ander veelgebruikt materiaal hiervoor is aluminium. Een houten overkapping heeft als voordeel dat het een natuurlijke uitstraling heeft. Maar het is ook goed te bewerken en in verschillende kleuren te verven. Zo kun je uw terrasoverkapping iedere gewenste uitstraling meegeven. Voor een terrasoverkapping is douglas hout een ideale optie. Deze warme houtsoort is makkelijk te bewerken en heeft een lange levensduur.

Keurmerk

Bij Twente Wood is al het hout voorzien van het FSC-keurmerk. Daarnaast is al ons geïmpregneerde hout uitgerust met het KOMO-keurmerk.

Haaksbergen terrasoverkapping op maat

Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Kies bijvoorbeeld voor een haaksbergen terrasoverkapping met een glazen dak. Of een terrasoverkapping van hout inclusief glazen schuifwanden. Zo zit u uit de wind wanneer het minder weer is, maar kunt u met mooi weer in de buitenlucht zitten.

Terrasoverkapping van hout bekijken

Doe meer inspiratie op voor een haaksbergen overkapping in onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Hier vindt u voorbeelden van haaksbergen overkappingen en ontdekt u alle mogelijkheden. Onze medewerkers staan daar klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u een haaksbergen terrasoverkapping laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

 

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Houten terrasoverkapping? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature