Terrasoverkapping met zonwering

Maatwerk terrasoverkapping met zonwering

Een glazen of kunststof terrasoverkapping zorgt voor veel lichtinval. Maar het is ook mogelijk om een schaduwplek te creëren onder uw overkapping. Door een zonwering onder of op de dakbedekking te laten plaatsen, zit u op de warmste zomerdagen in de schaduw onder uw overkapping. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in terrasoverkappingen op maat. We bespreken graag de mogelijkheden met u voor een terrasoverkapping met zonwering.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden zonwering bij terrasoverkapping

Door een terrasoverkapping met zonwering te plaatsen, creëert u een schaduwplek voor uw terras. De zonwering houdt de warmte tegen op hete zomerdagen en voorkomt tegelijkertijd verkleuring van uw tuinmeubilair. De zonwering kan geplaatst worden op schuine en platte daken. Ook is de plaatsing van zonwering mogelijk bij zowel kunststof als glazen dakplaten. De zonwering kan gemonteerd worden op het dak, maar ook aan de onderzijde van het dak.

Zonwering op maat

De onderzonwering is een luxe en handige manier om schaduw te creëren onder uw overkapping. Een terrasoverkapping met zonwering is niet alleen handig in de zomer. In de winter kan een zonwering namelijk extra sfeer geven aan uw terras. Om de zonwering in de winter te gebruiken, is het wel belangrijk om doeken te gebruiken die tegen de winterse omstandigheden bestand zijn. Bij Twente Wood zijn de mogelijkheden voor een zonwering eindeloos. Het is zelfs mogelijk om de zonwering in de zijwanden van een terrasoverkapping te laten plaatsen. Op deze manier ben je ook beschermd tegen de laaghangende zon.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Terrasoverkapping met zonwering? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature