Terrasoverkapping met glazen dak

Glazen terrasoverkapping op maat

Een terrasoverkapping met een glazen dak zorgt dagelijks voor veel natuurlijk lichtinval. Een overkapping kan niet in zijn geheel uit glas bestaan, omdat het dak dan te breekbaar is. Het dak bestaat daarom uit glazen dakplaten, gecombineerd met een frame van andere materialen. Wilt u een unieke terrasoverkapping in uw tuin laten plaatsen? Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in maatwerkoplossingen.

Mogelijkheden met glazen dak

Wanneer er glas wordt gebruikt als dakbedekking, worden er glazen dakplaten in het frame van de overkapping geplaatst. Dit frame bestaat meestal uit hout of aluminium. De afwerking van het frame en de dakplaten bepaalt de uitstraling van de terrasoverkapping.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Soorten glas

Er is veel lichtinval bij een terrasoverkapping met een glazen dak. Dit natuurlijke licht betekent alleen ook dat de temperatuur flink kan oplopen onder de overkapping. Er zijn verschillende soorten glas te gebruiken, die de warmte van de zon redelijk tegenhouden. Hoogrendementsglas laat wel het licht door, maar houdt de warmte tegen. Een nadeel van dit glas is dat u bij een scherpe zon ook onder de overkapping met een zonnebril op moet zitten.

Melkglas

Melkglas is een andere optie als dakbedekking. Dit glas is melkachtig wit van kleur en weerkaatst het licht en de warmte van de zon. Het glas is minder doorzichtig, maar laat nog steeds wel zonlicht door. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van zonwering boven of onder de glazen dakplaten. Wanneer u last krijgt van de zon, schuift u gewoonweg de zonwering open.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Terrasoverkapping met glazen dak? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature