Terrasoverkapping met verlichting

Maatwerk overkapping met verlichting

Wilt u ook nog heerlijk in de tuin zitten als het buiten begint te schemeren? Met de juiste verlichting is dit mogelijk. Daarnaast verbetert u met mooie verlichting ook de uitstraling van een tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden om een terrasoverkapping met verlichting te realiseren. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke terrasoverkappingen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw gewenste overkapping met verlichting.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met verlichting | Modern

Mogelijkheden verlichting bij terrasoverkapping

Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer u lampen voor een terrasoverkapping gaat uitzoeken. U kunt spots inbouwen in het frame van de overkapping of spots op de vloer plaatsen. Deze LED-spots kunnen zelfs een bewegingssensor bevatten. Daarnaast is het mogelijk om richtbare spots te laten plaatsen, zodat je de positie van de verlichting zelf kunt bepalen. Naast LED-verlichting is RVS-verlichting ook mogelijk. Laat wandlampen of staande lampen plaatsen voor een mooie uitstraling. Er zijn nog veel meer mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag de verschillende opties met u.

Prijs van verlichting bij terrasoverkapping

De kosten van een terrasoverkapping met verlichting zijn lastig vast te stellen. De prijs wordt namelijk bepaald door meerdere factoren, waaronder de soort overkapping en de type verlichting. Bij unieke terrasoverkappingen verschilt het bedrag per opdracht. Voor de standaard overkappingen kunnen we wel een prijsindicatie geven.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Terrasoverkapping met verlichting? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature