Prijzen Terrasoverkapping

Prijsindicatie terrasoverkapping

De prijs van een terrasoverkapping wordt bepaald door meerdere factoren. De afmetingen van de overkapping zijn van belang, maar ook de materiaalkeuze en de extra toevoegingen zijn van invloed op de prijs. Bij Twente Wood hechten we veel waarde aan het leveren van kwalitatief goede en tegelijkertijd voordelige terrasoverkappingen.

Overkapping Utrecht
Stee overkapping Hengelo2

Benieuwd naar meer projecten en voorbeeldprijzen? Bekijk direct al onze overkapping projecten.

Voordelige terrasoverkappingen

We kunnen voordelige terrasoverkappingen leveren dankzij onze locatie. We zijn gevestigd in Haaksbergen, in het oosten van het land. In Twente, waar wij gesitueerd zijn, liggen de prijzen veel lager dan in de Randstad. Dat merkt u als klant in uw portemonnee. Het maakt hier niet uit of het om standaardoplossingen gaat of om een unieke terrasoverkapping.

Ontdek het kostenplaatje

De kosten van een overkapping worden door meerdere factoren bepaald, zoals de materiaalkeuze, de afmetingen en extra mogelijkheden. Het is hierdoor niet mogelijk om van tevoren de prijs van een terrasoverkapping te bepalen. Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van een bepaalde terrasoverkapping? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang een prijsopgave.

Ontvang prijsopgave voor overkapping
Buitenverblijf Casa houten
Aluminium terrasoverkapping van Twente Wood

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom en showtuin van 3000m2 in Haaksbergen. In deze showroom staan onze medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. U vindt hier standaardoplossingen, maar ook voorbeelden van terrasoverkappingen op maat.