Terrasoverkapping met haard

Zit er warm bij met een open haard

Wanneer u ook in de wintermaanden buiten wilt zitten, is een open haard onder uw terrasoverkapping een goed idee. Met een open haard zit u er namelijk het hele jaar warm bij. Er zijn meerdere mogelijkheden wanneer u een haard onder je overkapping wilt plaatsen. U heeft de keuze uit verschillende haarden, afhankelijk van de soort overkapping. Bij Twente Wood leveren we standaardoplossingen. We zijn echter gespecialiseerd in maatwerk terrasoverkappingen.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden terrasoverkapping met haard

Bij een houten overkapping zijn de mogelijkheden anders dan bij een overkapping van aluminium of een overkapping met een zonwerend doek. Het is per overkapping afhankelijk of de open haard onder of naast de terrasoverkapping moet worden geplaatst. Een voorbeeld van een open haard is een schanskorf haard. Deze luxe haard wordt in een gazen frame met stenen geplaatst. Bij de plaatsing van een open haard kunt u onder meer kiezen uit een houtkachel of een gaskachel. Om alle mogelijkheden te bespreken, maakt u een afspraak met een van onze deskundige medewerkers.

Kosten haard onder terrasoverkapping

De prijs van een terrasoverkapping met open haard is afhankelijk van meerdere factoren. De kosten van een unieke terrasoverkapping zijn lastig vast te stellen. We kunnen wel een prijsindicatie geven van standaardoplossingen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Terrasoverkapping met haard? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature