Terrasoverkapping met doek

Maatwerking overkapping met doek

Bij een terrasoverkapping heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. U kiest bijvoorbeeld voor een doek. Dit doek kan zonwerend of oprolbaar zijn. Bij Twente Wood leveren we standaard overkappingen, maar we zijn gespecialiseerd in overkappingen op maat. Ook op het gebied van terrasoverkappingen met doeken bespreken we graag alle mogelijkheden met u.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden overkapping met doek

Een terrasoverkapping met doek zorgt voor een eenvoudige, maar elegante uitstraling. Het doek houdt een kleine regenbui tegen, maar creëert vooral schaduw op zonnige dagen. Het doek kan zonwerend worden geleverd, wordt geplaatst op een aluminium of een houten frame en is oprolbaar te leveren.

Maatwerk terrasoverkapping met doek

Een terrasoverkapping met een doek kunt u op verschillende manieren uitbreiden. Om extra comfort te creëren, is het mogelijk om verlichting onder het doek te plaatsen. U kunt LED-spots laten inbouwen, waardoor u ook ’s avonds nog buiten kunt zitten. Het laten inbouwen van een heater behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze manier geniet u ook nog van uw tuin wanneer de temperatuur buiten daalt.

 

Kosten terrasoverkapping met doek

De kosten van een terrasoverkapping met doek zijn lastig te geven. We kunnen wel een prijsindicatie geven van de standaardoplossingen. Wilt u een prijsopgave weten van op maat gemaakte terrasoverkappingen? Dan raden we u aan om een afspraak te maken met één van onze deskundige medewerkers. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en alle mogelijkheden met u bespreken.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Terrasoverkapping met doek? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature