Aluminium terrasoverkapping

Overkapping met aluminium frame

Met een aluminium terrasoverkapping creëert u een ideale manier om het hele jaar buiten te zitten. Bij Twente Wood leveren we terrasoverkappingen met een standaard aluminium frame, maar we richten ons vooral op overkappingen die helemaal op maat zijn gemaakt. We beschikken over een eigen werkplaats, waardoor het voor ons mogelijk is om een terrasoverkapping vorm te geven naar uw specifieke wensen.

Kenmerken aluminium

  • Weerbestendig
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Duurzaam materiaal
  • Lange levensduur

Combineer materialen

Het frame van een terrasoverkapping bestaat vrijwel altijd uit aluminium of hout. Een aluminium overkapping is minder gevoelig voor weersinvloeden dan een overkapping van hout. Een aluminium overkapping vergt ook minder onderhoud, maar is wel lastiger te schilderen.

Maatwerk aluminium overkapping

Bij een terrasoverkapping wordt aluminium eigenlijk altijd gecombineerd met andere materialen. Het frame bestaat dan uit aluminium, maar de dakplaten zijn vervolgens gemaakt van kunststof of glas. Je kunt ook kiezen voor een zonwerend doek. Je voegt nog meer luxe en comfort toe aan jouw aluminium terrasoverkapping door een haard in te bouwen of een barbecue te plaatsen. Bij Twente Wood zijn de mogelijkheden eindeloos.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Terrasoverkapping

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Aluminium terrasoverkapping? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Terrasoverkapping. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Terrasoverkapping-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature