Home > schutting > 21 planks schutting met antraciet beton

21 planks schutting met antraciet beton

Omschrijving

Het 10×10 systeem in combinatie met antraciet beton en 21Planks geïmpregneerd grenen schermen. Speciaal uitgevoerd als dubbel origineel rotsmotief.

Bij montage tegen de woning aan lopen wij regelmatig tegen fundering in de grond aan waardoor een betonpaal niet standaard gemonteerd kan worden (gaat circa 70cm de grond in). In dit geval wordt er gekozen om een muurbevestiging te gebruiken waardoor de schutting gemonteerd kan worden zonder dat de fundering weg gehaald dient te worden.

Dit type scherm is gemaakt van geïmpregneerd grenen planken van 1,6×14,0x180cm. Boven op het scherm zit een geïmpregneerd grenen piramide afdeklat. De schermen zijn geschroefd en bevestigd met verzinkte schroeven/bevestigingsmaterialen. Op aanvraag is RVS geschroefd ook mogelijk.

De betonnen palen en platen zijn voorzien van stalen wapening en in dit systeem zijn dit de palen 10x10x280cm. De palen zijn voorzien van een diamantkop.
In dit systeem wordt er gebruik gemaakt van 2 platen 36cm hoog rots motief. Hier bovenop zal er een betonnen afdekkap worden verlijmd waarna het scherm en afdekregel kan worden gemonteerd.

Dit schuttingsysteem is totaal circa 200cm hoog.

Specificaties

Beton
Betonpaal: 10x10x280cm / Betonplaat: glad 24x3,5x184cm
Scherm
21-planks geïmpregneerd grenen
Bevestigingsmateriaal
Geel verzinkt

Kies de schutting van uw dromen

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature