Schutting met open haard

Maatwerk schutting met open haard

Een open haard is een comfortabele en luxe toevoeging aan een tuin. Een open haard is te plaatsen op verschillende plekken in een tuin, bijvoorbeeld bij de schutting. Het is soms zelfs mogelijk om de open haard in de schuttingen te verwerken. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke schuttingen. We bespreken graag alle mogelijkheden met u voor een schutting met open haard.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Open haard in schutting

Wanneer u een schutting met open haard wilt plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de schutting. Bij een houten schutting heeft u andere opties voor een open haard dan bij een stenen of betonnen schutting. Het is bijvoorbeeld bij een stenen schutting mogelijk om de open haard in de schutting te plaatsen. Dit is het geval bij schuttingen gemaakt van schanskorven. De open haard wordt dan in een schanskorf geïnstalleerd.

Open haard voor schutting

Wanneer u een open haard bij een schutting plaatst, is het ook mogelijk om voor een schanskorf open haard te gaan. Maar u kunt ook voor een standaard open haard gaan van metaal of een tafel voor de schutting plaatsen waarin een open haard is bevestigd. We leveren standaard schuttingen met open haard, maar zijn ook in staat om een unieke schutting met open haard te realiseren die aan uw wensen voldoet.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting met open haard? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature