Schutting van hardhout

Hardhout: ideaal voor schuttingen

Hardhout is uitermate geschikt voor buitentoepassingen. Hardhoutsoorten zijn sterk en hoeven meestal niet behandeld te worden. Waar zachthout nog geïmpregneerd moet worden, is dit bij hardhout niet het geval. Het hout heeft hierdoor wel een hoger prijskaartje, maar gaat langer mee en beschadigt minder snel. Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen van hardhout, maar we zijn vooral gespecialiseerd in hardhout schuttingen op maat.

Kenmerken hardhout

  • Duurzaam en sterk
  • Lange levensduur
  • Redelijk goed te bewerken
  • Te verven in diverse kleuren
  • Geschikt voor buiten

Gebruik van hardhout

Een schutting van hardhout kan op verschillende manieren worden gemaakt: van losse planken, tuinschermen of rabatdelen. Door rabatdelen te gebruiken, werk je de ruimtes tussen de schuttingplanken volledig weg. U heeft ook de keuze uit een combinatie van hardhout met andere materialen, zoals beton.

Keurmerk

Ons hardhout is voorzien van een Indonesian Woodcertificaat. Dit houdt in dat ons tropisch hardhout legaal is gekapt.

Mogelijkheden hardhaaksbergen schutting

Een schutting kan meer luxe of comfort creëren in een tuin. Monteer bijvoorbeeld verlichting of plantenbakken aan de schutting. Deze verlichting kan op een luxe manier worden gemonteerd en de plantenbakken kunnen op een unieke wijze worden geplaatst. Het is daarnaast ook mogelijk om een overkapping of tuinhuis bij uw schutting te laten plaatsen. Of een open haard aan de schutting te bouwen. Door al deze mogelijkheden is uw schutting meer dan enkel een tuinafscheiding; de schutting wordt namelijk betrokken bij de uitstraling van uw totale tuin.

Maatwerk schutting van hardhout

Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in maatwerk schuttingen. We leveren wel standaard schuttingen van hardhout, maar richten ons vooral op het realiseren van unieke schuttingen. Dankzij onze eigen werkplaats zijn we in staat om jouw toekomstige hardhaaksbergen schutting volledig op maat te maken. Mede dankzij deze werkplaats stoppen we niet totdat we de gewenste schutting in jouw tuin hebben geplaatst.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting van hardhout? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature