Schutting met plantenbak

Creëer sfeer met plantenbakken

Een plantenbak lijkt vooral een praktische toevoeging te zijn aan een tuin, maar zorgt ook voor een sfeervolle uitstraling. U heeft de keuze uit veel verschillende plantenbakken. Bij Twente Wood denken we graag met u mee: welke plantenbakken passen het beste bij uw toekomstige schutting? Vraag gratis en vrijblijvend een afspraak aan om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Keuzemogelijkheden

Een plantenbak is beschikbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Er zijn verschillende vormen en verschillende maten leverbaar. Daarnaast wordt een plantenbak gemaakt van bijvoorbeeld beton, hout, staal of steen. Maar een plantenbak kan ook bestaan uit andere materialen of een combinatie van materialen.

Mogelijkheden schutting met plantenbak

Wilt u meer groen in je tuin? Plantenbakken bieden verschillende mogelijkheden om meer groen terug te laten komen in uw tuin. Bevestig plantenbakken aan uw schutting of plaats een trellisscherm in uw schutting. Klimplanten groeien aan dit scherm en zorgen zo voor een groen schuttingdeel. Het is ook mogelijk om stenen schuttingdelen af te wisselen met rasters vol klimplanten. Zo krijg je een luxe tuinafscheiding. Je kunt natuurlijk ook gaan voor de grote plantenbakken voor een schutting. Of voor plantenbakken die gemaakt zijn van schanskorven. Deze plantenbakken hebben een robuuste, maar sfeervolle uitstraling.

Maatwerk

Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke schuttingen en maatwerkoplossingen. De mogelijkheden met betrekking tot plantenbakken zijn eindeloos en kunnen we hier niet allemaal bespreken. Tijdens een afspraak bespreken onze deskundige medewerkers graag alle mogelijkheden met u.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting met plantenbak? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature