Schutting van douglas

Creëer een warme uitstraling

Een schutting van douglas hout geeft een warme uitstraling aan uw tuin. Deze naaldhoutsoort heeft een mooie structuur en is goed te gebruiken bij de bouw van schuttingen. Bij Twente Wood produceren we schuttingen van douglas in onze eigen werkplaats. Dit maakt het mogelijk om ze volledig op maat voor u te realiseren: of u nu een schutting van losse planken, tuinschermen of één van de andere mogelijkheden wilt.

Kenmerken Douglas

  • Warmte uitstraling
  • Makkelijk te bewerken
  • Lange levensduur
  • Diverse kleuren mogelijk

Mogelijkheden douglas schutting

Een douglas schutting kan gemaakt worden van tuinschermen, losse planken of rabatdelen. Deze schuttingdelen worden bijvoorbeeld bevestigd met behulp van schuttingpalen. Deze onderdelen zijn beschikbaar in verschillende materialen, waaronder douglas. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden om een douglas schutting in uw tuin te plaatsen. Wilt u meer comfort in uw tuin? Plaats dan een tuinhuis of overkapping bij uw schutting. U creëert een mooie uitstraling in uw tuin door al deze elementen met dezelfde materialen te ontwerpen.

FSC-keurmerk

Ons douglas hout is voorzien van een FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos op het gebied van milieu, sociale omstandigheden en economie. Het geïmpregneerde douglas tuinhout is daarnaast voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk wordt gebruikt in de Nederlandse bouw.

Maatwerk schuttingen van douglas

Bij Twente Wood leveren we standaard schuttingen van douglas hout. Maar we zijn vooral gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor douglas schuttingen. Het is bij op maat gemaakte schuttingen lastig om een indicatie van de prijs te geven, maar van de standaard schuttingen hebben we de prijzen wel op een rijtje gezet.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting van douglas? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature