Schutting met overkapping

Overdekt terras bij schutting

Een schutting vormt een afscheiding tussen uw eigen tuin en die van de buren of tussen uw tuin en de openbare ruimte. Maar een schutting is veel meer dan een afscheiding. Het is mogelijk om uw schutting zo te ontwerpen, dat de afscheiding perfect past in het totaalplaatje van uw tuin. Een schutting kan bijvoorbeeld in dezelfde sfeer worden geplaatst als een overkapping.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden schutting met overkapping

Wanneer u een schutting laat plaatsen, is het mogelijk om ook een terrasoverkapping bij de tuinafscheiding te realiseren. Een schutting kan puur dienen als tuinafscheiding, maar ook een sfeeronderdeel zijn in uw tuin. U kunt de schutting bijvoorbeeld dezelfde uitstraling meegeven als de overkapping of andere elementen in uw tuin. Door het gebruik van materialen die aansluiten bij de rest van de tuin, betrekt u de schutting én overkapping bij het totaalplaatje. Plaats bijvoorbeeld een houten schutting en houten overkapping, of combineer verschillende materialen zoals composiet en aluminium.

Maatwerk overkapping bij schutting

Een schutting en een overkapping zijn twee losse elementen in een tuin. Het is hierdoor lastig om een prijs te noemen voor een overkapping bij een schutting. Wanneer je een maatwerk schutting en/of overkapping laat plaatsen, is het nog lastiger om een prijsindicatie te noemen. Voor een goede prijsopgave raden we u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting met overkapping? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature