Maatwerk schutting met open haard

Een open haard is een comfortabele en luxe toevoeging aan een tuin. Een open haard is te plaatsen op verschillende plekken in een tuin, bijvoorbeeld bij de schutting. Het is soms zelfs mogelijk om de open haard in de schuttingen te verwerken. Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in unieke schuttingen. We bespreken graag alle mogelijkheden met u voor een schutting met open haard.

Open haard in schutting

Wanneer u een schutting met open haard wilt plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de schutting. Bij een houten schutting heeft u andere opties voor een open haard dan bij een stenen of betonnen schutting. Het is bijvoorbeeld bij een stenen schutting mogelijk om de open haard in de schutting te plaatsen. Dit is het geval bij schuttingen gemaakt van schanskorven. De open haard wordt dan in een schanskorf geïnstalleerd.

Open haard voor schutting

Wanneer u een open haard bij een schutting plaatst, is het ook mogelijk om voor een schanskorf open haard te gaan. Maar u kunt ook voor een standaard open haard gaan van metaal of een tafel voor de schutting plaatsen waarin een open haard is bevestigd. We leveren standaard schuttingen met open haard, maar zijn ook in staat om een unieke schutting met open haard te realiseren die aan uw wensen voldoet.

Plaats schutting met open haard in tuin
Showroom Twente Wood

Ontdek onze showroom

Kom eens langs in onze showroom en ontdek de verschillende mogelijkheden voor een schutting met open haard. Onze schutting showroom is 300m2 groot en bevindt zich in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer u een afspraak maakt, kunnen zij je nog beter van dienst zijn. Maak snel een afspraak of kom langs in de showroom.

Bezoek onze showroom