Betonnen schutting

Unieke uitstraling met betonnen schutting

Een betonnen schutting geeft een mooie en sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Beton zorgt voor een unieke look en is in verschillende kleuren en motieven beschikbaar. Een betonnen schutting ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook erg sterk en beschikt over een lange levensduur. Bij Twente Wood bespreken we graag alle mogelijkheden met u voor een schutting van beton.

Kenmerken beton

  • Weerbestendig
  • Onderhoudsarm
  • Lange levensduur
  • Verschillende kleuren en afmetingen
  • Werkt isolerend

Betonnen schutting plaatsen

Bij het plaatsen van een schutting kan beton op verschillende manieren gebruikt worden. Wilt u een schutting die in zijn geheel uit beton bestaat of een combinatie van materialen? Een combinatie van hout en beton is bijvoorbeeld erg populair. Bij betonnen schuttingen is het belangrijk dat het beton behandeld is met een coating. Onbehandeld beton krijgt vaak een groene aanslag en verweerde uitstraling. Door een coating wordt het beton beschermd en gaat het materiaal langer mee.

Betonsystemen

Een schutting kan geplaatst worden met behulp van een betonsysteem. Dit systeem bestaat uit betonnen palen en betonplaten. De systemen zijn leverbaar in verschillende kleuren en vormen. Ook zijn er verschillende dessins mogelijk, zoals een rots- of houtmotief. Dit is slechts een deel van de mogelijkheden met betonsystemen. Zo heeft u ook de keuze om sleufpalen in verschillende afmetingen te kiezen (10×10 of 12×12) om hoogteverschillen op te vangen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Maatwerk betonnen schutting

Een schutting van beton biedt vele mogelijkheden. Wanneer u een betonnen schutting plaatst, biedt deze veel privacy. U kunt openheid creëren door de betonnen tuinschermen te combineren met andere schermen. Bij Twente Wood hebben we meer dan 100 standaard tuinschermen in ons assortiment, maar we zijn ook in staat om ze compleet op maat te produceren. Daarnaast krijgt de tuinafscheiding een extra functie wanneer u er een een open haard of buitenkeuken aan laat bouwen. Bij een betonsysteem is het mogelijk om verschillende tuinschermen of schuttingdelen te gebruiken, zoals: hardhaaksbergen schermen, schanskorfdelen, flexibele schermen, vlechtwerk composiet, vuurverzinkte platen en gaasdelen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Betonnen schutting? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature