Home > schutting > Blokhutprofiel met afloop 12×12

Blokhutprofiel met afloop 12×12

Omschrijving

Het 12×12 systeem in combinatie met antraciet beton en een SPECIAL van extra betonplaten met blokhutprofielplanken. Dit is mede de keuze daar er een afloop in de tuin zit.

De schermen bestaan uit losse blokhutprofielplanken (onb. gedroogd en geschaaf Douglas) waarmee een eigen verdeling kan worden gemaakt met betonplaten in het 12×12 systeem.

De uitstraling welke de schutting krijgt is chique en stoer te noemen en verdient zodoende een plekje in onze website. Aangezien we door een verdeling met profielplanken en onderplaten hoogteverschil kunnen opvangen, kan de bovenzijde van dit type schutting op gelijk niveau blijven.

De betonnen palen en platen zijn voorzien van stalen wapening en in dit systeem zijn dit de palen 11,5×11,5x280cm. De palen zijn voorzien van een vlakke kop waar op ieder deel van de schutting een Douglas afdeklat wordt gemonteerd. De klant heeft ervoor gekozen om de bovenzijde gelijk te houden en extra platen toe te voegen aan de onderzijde zodat het geheel er strak uitziet.

Dit schuttingsysteem is totaal circa 200cm hoog.

Specificaties

Beton
Betonpaal: 11,5x11,5x280cm / Betonplaten: glad 4x 24x4,8x180cm
Scherm
Douglas blokhutprofiel 28mm
Bevestigingsmateriaal
Sponning betonsysteem / Afdekregels RVS geschroefd

Kies de schutting van uw dromen

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature