Stenen schutting

Schutting met natuurlijke look

Een schutting van steen stijgt in populariteit. U moet bij deze schuttingen denken aan de schanskorf schuttingen. Dit zijn kolommen van gaas, gevuld met natuursteen of grind. Maar het is ook mogelijk om schuttingen te plaatsen met een combinatie van hout en gemetseld steen. Bij Twente Wood bespreken we graag alle verschillende mogelijkheden met u.

Kenmerken steen

  • Stevig en sterk
  • Robuuste uitstraling
  • Luxe look
  • Diverse mogelijkheden

Mogelijkheden stenen schutting

Bij Twente Wood plaatsen we stenen schuttingen in de vorm van schanskorf schuttingen. Deze schanskorf schuttingen zien we steeds vaker als afscheiding van een tuin. Deze natuurschutting bestaat uit gaaskolommen, die gevuld worden met natuursteen of grind. De gaaskolommen vult u met natuursteen of grind in allerlei soorten en maten.

Uitstraling

Een natuurstenen schutting heeft een luxe uitstraling, maar u kunt nog meer luxe en comfort creëren in je tuin. Plaats bijvoorbeeld een open haard of barbecue in de schutting. Of plaats schanskorven plantenbakken om dezelfde sfeer te krijgen in de gehele tuin. Onze deskundige medewerkers bespreken graag alle mogelijkheden met u voor een schutting van (natuur)steen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Stenen schutting? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature