Schutting van composiet

Milieuvriendelijke en duurzame schutting

Het gebruik van composiet is een milieuvriendelijke en duurzame manier om een schutting te plaatsen. Composiet heeft nog meer voordelen. Een schutting van composiet biedt namelijk veel mogelijkheden: het is in veel kleuren en maten beschikbaar en is te combineren met andere materialen.

Kenmerken composiet

  • Zeer kleurvast
  • Sterk en duurzaam
  • 100% recyclebaar
  • Onderhoudsvrij
  • Weerbestendig

Omdat composiet nog steeds hout en hars bevat, werkt dit materiaal net zo als dat hout werkt. Doordat wij in Nederland vaak te maken hebben met regen, afgewisseld door zonnige dagen, kunnen er ook snel vlekken ontstaan op composiet. De kleurechtheid is daarom niet te waarborgen. Mede hierom raden wij het niet aan om met composiet te werken.

Mogelijkheden composieten schutting

Composiet bestaat zelf al uit twee verschillende materialen: hout en kunststof. Een schutting van composiet is geschikt om in combinatie met andere materialen te gebruiken, bijvoorbeeld met een frame van aluminium. Bij een composieten schutting heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Daarnaast zijn er extra toevoegingen mogelijk, zoals verlichting of plantenbakken. U kunt hier gaan voor de simpele varianten of juist een luxe of unieke uitstraling realiseren.

Maatwerk schutting van composiet

Twente Wood is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen. Voor de standaard schutting van composiet hebben we een prijsindicatie gemaakt. Dit is lastiger voor de composiet schuttingen die op maat worden gemaakt. De prijs van maatwerkoplossingen verschilt namelijk per opdracht. Bij ons zijn schuttingen voordeliger dan bij bedrijven die zich in de Randstad bevinden. We zijn zelf gesitueerd in het oosten van het land, waar de productieprijzen aanzienlijk lager liggen.

Schuttingdelen van composiet

  • Tuinschermen
  • Losse planken
  • Tuindeuren
Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting van composiet? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature