Houten schuttingen

Eindeloos veel mogelijkheden

Een houten schutting zorgt op een natuurlijke manier voor privacy in uw eigen tuin. Het is mogelijk om alleen hout of juist een combinatie van materialen te gebruiken voor uw schutting. Bij schutting onderdelen van hout heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren. Wilt u een standaard scherm laten plaatsen? U kiest bij Twente Wood uit meer dan 100 standaard schermen. Maar we zijn gespecialiseerd in maatwerk en realiseren op basis van uw voorkeuren de gewenste schutting.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kleurkeuzes

Alle houten schutting onderdelen zijn leverbaar in diverse kleuren. Denk hierbij aan zwart en wit, maar ook aan alle kleuren in het RAL-pallet. RAL is een kleurcode voor onder meer verf en coating. Het klassieke RAL-pallet bestaat uit 210 kleuren, maar het is natuurlijk mogelijk om de kleuren met elkaar te mengen tot nieuwe kleurencombinaties.

Keurmerken

Ons hardhout is voorzien van een Indonesian Woodcertificaat. Dit houdt in dat ons tropisch hardhout legaal is gekapt. Ons douglas hout is voorzien van een FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos. Het geïmpregneerde tuinhout is voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk garandeert een milieu-verantwoorde houtverduurzaming. Dit leidt tot een goed geïmpregneerd product.

Houtsoorten

U heeft de keuze uit verschillende soorten hout, waaronder douglas en verschillende soorten hardhout. Maar ook een combinatie van hout en beton zien we veelvuldig terug. Er zijn verschillende tuinpalen en betonsystemen om de schutting aan te bevestigen. De betonsystemen vangen hoogteverschillen in de tuin op waardoor de schutting recht gemonteerd kan worden.

Maatwerk haaksbergen schutting

Bij Twente Wood richten we ons op maatwerkoplossingen voor schuttingen. U heeft bij ons de keuze uit meer dan 100 standaard tuinschermen, maar we zijn gespecialiseerd in unieke schuttingen en tuinafscheidingen. Door de vele kleurcombinaties en combinaties van materialen kun je vrijwel iedere gewenste schutting realiseren. Wilt u haaksbergen schuttingplanken afwisselen met een trellisscherm? Dat kan. Of gaat u voor een combinatie van hout en beton? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Houten schuttingen? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature