Schutting met verlichting

Creëer meer uitstraling bij uw schutting

De sfeer van een tuin wordt aanzienlijk verhoogd door het gebruik van de juiste verlichting. Door de verlichting op de juiste plekken te plaatsen, is het mogelijk om iedere gewenste uitstraling te creëren. Er zijn verschillende manieren om een schutting met verlichting te realiseren. Bij Twente Wood denken we graag met u mee over de mogelijkheden van verlichting aan of bij een schutting.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden schutting met lampen

Het gebruik van spotjes is een manier om de schutting en tuin te verlichten. Op deze manier geniet u ook ’s avonds in uw tuin. Het is mogelijk om spots in de schutting te plaatsen, maar ze zijn ook in de grond te monteren voor de schutting. We hebben ook richtbare spots in ons assortiment. Deze spots geven u de mogelijkheid om de lichtbron te richten op specifieke objecten in uw tuin, zoals een boom of schutting.

Een andere mogelijkheid is het plaatsten van LED-verlichting of RVS-buitenverlichting. Om deze verlichting te kunnen plaatsen zijn er wel (beton)palen nodig met een kabeldoorvoer.

Kosten schutting met verlichting

Het is niet mogelijk om een prijsindicatie te geven van maatwerkoplossingen, maar we hebben wel prijzen van een standaard schutting met verlichting. De prijs van een maatwerk schutting met verlichting is lastig te bepalen. Deze kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, die per opdracht verschillen. Voor een prijsopgave van een maatwerk schutting raden we u aan om een gratis offerte aan te vragen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Schutting?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Schutting

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Schutting met verlichting? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Schutting. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Schutting-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature