Veranda met open haard

Gezelligheid en comfort bij de open haard

Dankzij een veranda kunt u het hele jaar overdekt buiten zitten. Maar wat als de temperatuur flink daalt? Door te kiezen voor een veranda met open haard is het zelfs mogelijk om op kille en koude dagen te genieten van de buitenlucht. Met vrienden en familie voor de open haard zitten, is gezellig en maakt het buitenleven echt compleet.

Verschillende soorten open haarden

Er zijn veel verschillende manieren om een veranda met open haard vorm te geven. Enkele voorbeelden zijn een schanskorf, tuinhaard-barbecue, hoekhaard, blokhaard of vuurschaal. Een houtkachel voor de veranda is ook mogelijk. Bij Twente Wood denken we met u mee om de veranda zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de rest van uw tuin en het interieur van de woning. Maak een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Opslagmogelijkheden hout

Wanneer u een open haard plaatst, heeft u ook een plek nodig om het hout veilig op te bergen. Twente Wood biedt meerdere oplossingen voor zogeheten houtstapelaars en opslagmogelijkheden. Het is mogelijk om de opslagmogelijkheid te verwerken in het meubelstuk van de open haard, maar we zijn uiteraard ook in staat om een extra opbergplek te creëren voor het hout.

Maatwerk open haard

Iedere tuin is weer anders en vergt in veel gevallen een maatwerkoplossing. Twente Wood beschikt over een eigen werkplaats, waarin vrijwel alle aspecten van uw toekomstige veranda met open haard op maat gemaakt worden. We denken van ontwerp tot de plaatsing van de veranda met u mee.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Veranda met open haard? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature