Veranda met keuken

Lekker koken in de buitenlucht

Houdt u van koken én van het leven in de buitenlucht? Door een buitenkeuken te plaatsen onder uw veranda combineert u deze twee werelden met elkaar. Vooral in de zomer is het heerlijk om in de buitenlucht te koken. Een buitenkeuken is een absolute verrijking en maakt het nog lastiger om onder uw veranda vandaan te komen.

Van keukenkast tot gasfornuis

Buitenkeukens zijn er in verschillende soorten en maten. Naast de standaardmodellen, zoals een gasfornuis of een barbecue, biedt Twente Wood ook oplossingen aan op maat. U stelt uw buitenkeuken helemaal naar eigen wens samen. Zo kiest u zelf de keukenkastjes, het aanrechtblad en het soort fornuis.

Mogelijkheden BBQ-haard

Een populaire oplossing die we de afgelopen jaren veel zien, is de BBQ-haard. Dit is een open haard en barbecue in één. Voor het Nederlandse klimaat is deze combinatie uitermate geschikt. In de avonduren kun je lang buiten zitten en tegelijkertijd een lekker gerecht bereiden. De BBQ-haard ziet er extra luxe uit wanneer je hem plaatst in een schanskorf.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak | Modern
Aluminium | Met glazen dak | Modern

Bijpassende eettafel

We realiseren ook eettafels die perfect aansluiten bij de buitenkeuken. Wanneer u kiest voor een houten tafel, zorgen wij er altijd voor dat de juiste houtsoort gebruikt wordt. We gebruiken hout dat op de juiste manier bewerkt is, zodat de eettafel lang mee gaat in de buitenlucht.

Ontdek meer mogelijkheden

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden die we bieden? Bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar onze deskundige medewerkers voor u klaar staan. Of neem direct contact op met onze experts om een vrijblijvende afspraak te maken.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Veranda met keuken? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature