Home > veranda > Climalux veranda Hengelo

Climalux veranda Hengelo

Omschrijving

Dit mooie project is door Twente Wood gerealiseerd in Hengelo. Deze aluminium veranda is een ‘Climalux’ veranda en is 680cm breed en 350cm diep. De veranda is uitgevoerd in RAL7016ST (antraciet structuurlak), voorzien van 44/2 veiligheidsglas helder en staalversterking in verband met de overspanning van 500cm op twee staanders.

Om extra beschut te kunnen genieten van de veranda en tuin is gekozen voor een volledige zijwand van 28mm stapelprofiel Douglas hout, waarbij de aluminium profielen in dezelfde kleur als de aluminium veranda zijn uigevoerd.

Door middel van de tuinhaard BBQ inclusief gas-unit van onze leverancier Gardeco heeft deze klant het huis echt met de tuin kunnen verbinden. De gezellige warmte en sfeer van deze haard zorgen ervoor dat er veel avonden buiten, overdekt, kunnen worden doorgebracht!

Verder is er in dezelfde stijl als de tuinhaard een schanskorf gemonteerd met eveneens Noors-graniet stenen. De bovenzijden van de schanskorf en de tuinhaard is afgewerkt met aluminium rabat tussen de staanders.

Om het in de avonden éxtra sfeer te geven is er gekozen voor 6 spots LED-verlichting ‘Valencia’. Deze zijn dimbaar en inclusief 2 afstandsbedieningen.

Zoals op de foto’s te zien is, is deze veranda gemonteerd op betonpoeren waarvan één hemelwaterbetonpoer. De hiervoor verwijderde bestrating wordt standaard door Twente Wood hersteld.

Specificaties

Afmeting
680 x 350 x 270 cm • 23,8 m²
Fundering
Beton fundering in snelbeton
Borstwering
Nee
Vloer
Straatwerk
Verlichting
6 dimbare ledspots
Wandtype
Douglas blokhutprofiel 28mm
Schanskorf
Noors Graniet vulling incl. gashaard

Kies de veranda van uw dromen

Afspraak maken
COVID-19
Nieuwe vacature