Home > veranda > Aanbouw veranda Douglas, Goor

Aanbouw veranda Douglas, Goor

Omschrijving

Medio 2020 hebben wij in Goor deze prachtige aanbouw veranda gemonteerd van 500x360cm.

De overkapping ‘Brammelo’ voorzien van 100% plat dak. Het dak is bedekt met EPDM dakbedekking, inclusief de hemelwaterafvoeren. De constructie is hierbij onbehandeld gebleven waardoor je een natuurlijke uitstraling creëert. Daarnaast geeft het een moderne uitstraling als verlengstuk van de woning.
Het dakbeschot (18mm Douglas sponning planken) is ook in zijn geheel onbehandeld gelaten zodat het geheel ruimtelijk oogt en niet te donker zou worden.

Het mooie project is in zijn geheel als wens uitgevoerd bij onze klant waarbij er gezegd mag worden dat het echt een verlengstuk is geworden van de woning. Het straatwerk is door een externe partij volledig doorgevoerd in de overkapping.

Om het landelijke oog naar boven te halen, zijn aan de voorzijde de tellerkopschroeven vervangen voor standaard schroeven hiernaast zijn de balken uitgefreesd en voorzien van dokens, dit word ook wel het Semi pengat verbinding genoemd.

De klant kan nog jaren genieten van het de aanbouw veranda en zijn er trots op dat Twente Wood dit voor onze klant heeft mogen realiseren.

Specificaties

Afmeting
500 x 360 cm • 18 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm
Vloer
Straatwerk (door klant verzorgd)
Wandtype
Douglas blokhutprofielen 28mm
Semi pengat (verbinding)
Standaard schroeven, uitvrezen en voorzien van dokens
Dakbekleding
LFSR 1,14 EPDM

Kies de veranda van uw dromen

Bekijk ook

Hout | Met plat dak | Modern
Hout | Met plat dak en koepel | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature