Moderne veranda

Een strakke, moderne uitstraling

In Nederland ziet u veel moderne veranda’s. Een moderne veranda is te herkennen aan haar strakke lijnen. Het is mogelijk om een moderne veranda te plaatsen bij een modern huis, maar u kunt ook voor het contrast kiezen door een moderne veranda aan een klassieke woning te plaatsen. Bij moderne veranda’s wordt vooral gebruik gemaakt van metaal en kunststof en eenvoud staat centraal.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerk voor moderne veranda’s

Bij Twente Wood beschikken we zowel over standaard veranda’s als oplossingen op maat. In beide gevallen is het mogelijk om voor een veranda met een moderne stijl te kiezen. De materiaalkeuze valt meestal op aluminium, maar een combinatie van materialen is ook mogelijk. Een voorbeeld hiervan is een strak aluminium frame met glazen dakplaten of een kunststof dak. Bij een moderne overkapping is het mogelijk om wat extra luxe of comfort te creëren. Dit doet u door een open haard in te bouwen of een keuken te plaatsen. .

Bekijk moderne veranda’s

Meer inspiratie voor moderne veranda’s vindt u in onze uitgebreide showroom van 3000m2 in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om op afspraak bij ons langs te komen. Tijdens deze afspraak bespreken we alle mogelijkheden met betrekking tot uw gewenste veranda. Wilt u een prijsopgave ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Veranda?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Veranda

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Moderne veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Veranda. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Veranda-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature