Home > veranda > Trendline veranda, Buurse

Trendline veranda, Buurse

Omschrijving

In Buurse hebben wij sinds augustus 2021 een mooie Trendline veranda gemonteerd. Deze aluminium veranda is 500 cm breed en 300 cm diep. De veranda is uitgevoerd in RAL7016ST (antraciet structuurlak), voorzien van 44/2 veiligheidsglas helder en staalversterking in verband met de overspanning van 500cm op twee staanders.

Aluminium veranda

Dit project valt bij ons onder de specials aangezien deze in een vrijstaande constructie is gemonteerd. De gevel(bekleding) had niet genoeg body om een stevige constructie te garanderen waarna wij in samenspraak met onze klant naar een vrijstaande variant zijn gegaan. Ook onze klant heeft daarbij zijn steentje bijgedragen door zelf de gevelbekleding op maat uit te zagen waardoor een waterdichte dakbekleding kan worden gegarandeerd.

Om ook bij zonnige dagen gebruik te kunnen maken van deze veranda heeft de klant de optie uitgekozen inclusief een onderliggende zonwering. Hierbij heeft de klant de keuze uit vele doeksoorten waarbij de aluminium profielen uit zijn gevoerd in eenzelfde kleur als de veranda.

Om het in de avonden éxtra sfeer te geven is er gekozen voor 12 spots LED-verlichting ‘Valencia’. Deze zijn dimbaar en inclusief 2 afstandsbedieningen.

Zoals op de foto’s te zien, is deze veranda gemonteerd op betonpoeren waarvan één hemelwaterbetonpoer.

Specificaties

Afmeting
500 x 300 x 270 cm • 15,0 m²
Fundering
Beton fundering in snelbeton
Borstwering
Nee
Vloer
Straatwerk
Verlichting
12 dimbare ledspots
Zonwering
Onderliggend incl. motor met afstandsbediening

Kies de veranda van uw dromen

Bekijk ook

Aluminium | Met glazen dak, Met open haard | Modern
Hout | | Modern, Karakteristiek
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature