Tuinhuis met keuken

Keuken in of aan tuinhuis

Bent u een kookfanaat en wilt u in het voorjaar ook in de buitenlucht gerechten bereiden onder de overkapping van uw tuinhuis? Of wilt u een bed & breakfast maken in uw tuinhuis en om deze reden een keuken laten plaatsen? Een buitenkeuken kan geheel op maat worden gemaakt. We hebben ook wel standaardoplossingen in ons assortiment, maar zijn gespecialiseerd in unieke tuinhuizen en alle bijbehorende toevoegingen. Wilt u een tuinhuis met BBQ of een tuinhuis met bar? Het is allemaal mogelijk bij Twente Wood.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Keukens in alle soorten en maten

Er is vanalles mogelijk bij het plaatsen van een keuken in of aan uw tuinhuis. De specialisten van Twente Wood zijn in staat om keukenonderdelen in de werkplaats op maat te maken. Van keukenkastjes tot complete keukenblokken, vrijwel alles is mogelijk. Ook voor echte buitenkeukens bent u bij Twente Wood aan het juiste adres. Van gas BBQ’s tot aan betonnen aanrechtbladen die bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat.

Kosten tuinhuis met keuken

Bent u benieuwd naar de kosten van een tuinhuis met keuken? Voor de standaardoplossingen hebben we prijsindicaties beschikbaar. Wanneer u een maatwerk keuken of tuinhuis wilt plaatsen, dan zijn de kosten lastig vast te stellen. Om een kostenplaatje te krijgen, vraag je een vrijblijvende offerte aan.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met keuken? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature