Tuinhuis met zadeldak

Meer opbergmogelijkheden en leefruimte

Wilt u meer uit uw achtertuin halen? Door een tuinhuis in uw achtertuin te plaatsen, creëert u extra opbergruimte of een plek om heerlijk tot rust te komen. Door een zadeldak te plaatsen op uw tuinhuis, creëert u tot wel 30% meer ruimte. Dit betekent dat u meer gereedschap of andere spullen kunt opbergen. Of u heeft meer ruimte voor een woongedeelte.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen tuinhuis met zadeldak

In het assortiment van Twente Wood vindt u een heleboel tuinhuizen met zadeldak. Een andere benaming voor een zadeldak is een puntdak. Deze dakconstructie creëert veel extra ruimte in een tuinhuis en is hierdoor erg populair. Mocht het tuinhuis van uw dromen niet tussen de standaardoplossingen staan, dan is het uiteraard ook mogelijk om voor een maatwerkoplossing te kiezen. Vrijwel alle aspecten van het tuinhuis met zadeldak zijn helemaal naar uw voorkeuren aan te passen: van het type materiaal tot de dakbedekking.

Prijsindicatie tuinhuis met zadeldak

De kosten van een maatwerk tuinhuis met zadeldak zijn niet zomaar vast te stellen. We kunnen wel een indicatie geven van de prijs van standaardoplossingen. Om de prijs te weten te komen van een maatwerkoplossing met zadeldak vraagt u het beste een vrijblijvende offerte aan. Ook is het mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen met één van onze deskundige medewerkers.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met zadeldak? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature