Tuinhuis met veranda

Veranda aan tuinhuis

Wilt u het tuinhuis vooral gebruiken als opbergruimte voor tuinmeubelen, gereedschap, fietsen en andere zaken? Of zoekt u juist een plek om heerlijk tot rust te komen? Voor meer woon- of opbergruimte is een tuinhuis met veranda een ideale optie. In het tuinhuis creëert u een woongedeelte of opbergruimte, terwijl u onder uw veranda het hele jaar door geniet van de buitenlucht.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

Bij Twente Wood kunt u terecht voor allerlei soorten en maten tuinhuizen met veranda’s. Mocht het niet lukken om uw droom tuinhuis te vinden in de standaard oplossingen, dan is het altijd nog mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Ieder aspect van uw tuinhuis is volledig aan te passen naar uw voorkeuren. Op basis van uw wensen en tuin ontwerpen en bouwen we het geschikte tuinhuis met veranda.

Materialen tuinhuis met veranda

Voor het plaatsen van een tuinhuis met veranda kunnen er verschillende materialen worden gebruikt. U heeft onder meer de keuze uit diverse houtsoorten, maar ook uit kunststof of metaal. Het is mogelijk om het tuinhuis en de veranda van dezelfde materiaalsoorten te maken. U kunt echter ook gaan voor een contrasterend effect en twee verschillende materialen kiezen.

Hoe vul je de ruimte onder de veranda in?

Wordt de ruimte onder de veranda een gezellige plek met een loungeset om lekker tot rust te komen? Of plaatst u een buitenkeuken, zodat u heerlijke gerechten kunt bereiden? Bij Twente Wood verzorgen we ook graag de inrichting van je terras, of het om een buitenkeuken gaat of om het tuinmeubilair.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met veranda? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature