Home > tuinhuis > Douglas overkapping met schuur, Oldenzaal

Douglas overkapping met schuur, Oldenzaal

Omschrijving

Aangezien naast een sfeervolle overkapping ook opbergruimte nodig was, heeft deze klant uit Oldenzaal gekozen voor een combinatie met schuur.

Een modern tuinhuis met een plat dak; zowel geproduceerd en gemonteerd. Deze kan uiteraard als basis worden aangehouden voor uw eigen ontwerp. Dit type ‘Brammelo’ is uitgevoerd met een paneeldeur Douglas deur incl. enkel glas en 1 uitzetraam incl. enkel glas.

De klant heeft ervoor gekozen om de constructie onbehandeld te laten. Eerlijkheidshalve moet er gezegd worden dat het resultaat een plaatje is waarbij tevens de aankleding zorgt voor een mooie toevoeging binnen onze projecten.

Voor een warme sfeer heeft de klant gekozen voor een prachtige blok haard met Breuksteen Noors graniet. Deze haard is tevens ook als vervanging geweest van 1 middenstaander. De overkapping en de berging hebben we voorzien van een Douglas vlondervloer onbehandeld.

Uiteraard kunt u dit type volledig naar wens laten uitvoeren in zowel materialen, kleuren en type dak. Met veel trots kijken we samen terug op prachtige project, waar de klant nog vele jaren van kan genieten.

Specificaties

Afmeting
900 x 350cm • 31.5 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm, betonbanden 6x20x100cm
Wandtype
Blokhutprofiel Douglas 28mm
Dakbekleding
1,4mm EPDM (zwart/antraciet)
Blok haard
H210 incl. gasunit en Breuksteen Noord graniet 1150kg
Vloer
Douglas vlonder vloer 31.5m²

Kies de tuinhuis van uw dromen

Bekijk ook

Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature