Kunststof tuinhuis

De ideale werkplek of opbergruimte

Bent u op zoek naar een stevige en weerbestendige plek waar u uw tuinmeubilair, gereedschap en fietsen kunt opbergen? Of wilt u een hobby- of werkruimte in uw tuin? Een kunststof tuinhuis kan als opbergruimte of werkplek gebruikt worden.

Wij produceren en monteren zelf geen kunststof tuinhuizen. Omdat composiet nog steeds hout en hars bevat, werkt dit materiaal net zo als dat hout werkt. Doordat wij in Nederland vaak te maken hebben met regen, afgewisseld door zonnige dagen, kunnen er ook snel vlekken ontstaan op composiet. De kleurechtheid is daarom niet te waarborgen. Mede hierom raden wij het niet aan om met composiet te werken.

Kenmerken kunststof

  • Eenvoudig te onderhouden
  • Licht van gewicht
  • Sterk materiaal
  • Isolerend en weerbestendig
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern

Mogelijkheden kunststof tuinhuis

Wilt u een tuinhuis in je achtertuin, maar heeft u geen tijd en zin om deze regelmatig te onderhouden? Kunststof is een sterk en onderhoudsarm materiaal, waardoor u weinig hoeft om te kijken naar uw tuinhuis. Kunststof werkt daarnaast isolerend en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het enige nadeel van kunststof is dat het materiaal na verloop van tijd wat kan verkleuren door overmatige blootstelling aan de zon.

Uw wensen realiseren

Een kunststof tuinhuis is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Het probleem van veel standaardmodellen is dat deze vaak net niet helemaal aansluiten bij de wensen van de klant. Om deze reden biedt Twente Wood ook de mogelijkheid om tuinhuizen geheel op maat te laten maken. Niet alleen de afmetingen, maar ook de dakconstructie en vele andere opties zijn bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis met overkapping of een tuinhuis met WC en douchecabine, waardoor het tuinhuis te gebruiken is als logeerkamer.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Kunststof tuinhuis? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature