Home > tuinhuis > Schuur Thermisch, Amsterdam

Schuur Thermisch, Amsterdam

Omschrijving

Wanneer u op zoek bent naar een schuur om uw fietsen of tuingereedschap in op te bergen dan kunt u deze ook volledig naar eigen wens inrichten. Dit geldt zowel voor het formaat, uitstraling of type materiaal.

Voor één van onze klanten in Amsterdam hebben wij een project uitgevoerd van ons type ‘Brammelo’. De opbouw is gerealiseerd in HSB (Houtskeletbouw). De buitenzijde is vervolgens volledig voorzien van Thermisch hout welke door onze klant is aangeleverd. De opgeklampte deur is geïntegreerd in de wand en daarnaast ook voorzien van exact hetzelfde houtsoort. Zodra de deur is gesloten heeft u een enorm strakke uitstraling. Precies wat in de industriële omgeving van onze klant thuishoort.

Wij hebben gebruik gemaakt van fijnbezaagd Douglas met 15cm x 15cm staanders met een resterende HSB opbouw van de gehele constructie. Verder is het project gemonteerd op een door de klant verzorgde betonvloer waarvan de buitenmaten exact zijn aangehouden tot het product welke wij hierop hebben gemonteerd. Tot slot heeft de klant ervoor gekozen om de schuur volledig vanaf de binnenzijde te isoleren en is de schuur van alle gemakken voorzien om voor ieder doeleind te kunnen gebruiken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk ook eens onze impressiepagina!

Specificaties

Afmeting
520cm x 320cm • 16,65m²
Fundering
Gestorte betonvloer (door klant)
Wandtype
Thermisch hout (door klant)
Deuren
Opgeklampt vol houten Douglas deur incl. hang en sluitwerk
Dakbekleding
LFSR 1,14 EPDM

Kies de tuinhuis van uw dromen

Bekijk ook

Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature