Tuinhuis met dakterras

Extra luxe: dakterras op tuinhuis

Heeft u ruimte om een tuinhuis te plaatsen, maar is er dan geen plek meer voor een terras? Dan is een dakterras wellicht een goede optie. Dit dakterras kan geplaatst worden op het tuinhuis. Dit is niet bij alle tuinhuizen mogelijk. De medewerkers van Twente Wood kunnen u vertellen wat alle mogelijkheden zijn. Naast standaardmodellen zijn we bij Twente Wood ook in staat om een tuinhuis volledig op maat te laten maken. Een tuinhuis met dakterras is hier een goed voorbeeld van. Wanneer we een tuinhuis met een dakterras combineren, is hier altijd een maatwerkoplossing voor vereist.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden tuinhuis met dakterras

Het plaatsen van een tuinhuis met dakterras zorgt voor een unieke uitstraling in uw tuin. U kunt een tuinhuis op verschillende manieren realiseren, net als het dakterras. Samen met onze deskundige medewerkers bespreek u al uw wensen.

Regelgeving Nederland en een dakterras

Is het plaatsen van een tuinhuis met dakterras wel mogelijk met alle regels en voorschriften die in Nederland gelden? Ja, indien u een bouwvergunning hebt verkregen van de gemeente waarin u woont. We hebben alle regels en voorwaarden met betrekking tot vergunningen voor u op een rij gezet. Voor een tuinhuis met dakterras heeft u altijd een vergunning, aangezien u een bouwwerk plaatst van meer dan één verdieping.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met dakterras? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature