Home > tuinhuis > Buitenverblijf, Ewijk

Buitenverblijf, Ewijk

Omschrijving

Dit project is door Twente Wood gerealiseerd in Ewijk. Dit buitenverblijf is de overkapping ‘Brammelo’ voorzien van 100% plat dak, uitgevoerd als volledig buitenverblijf onderverdeeld in verschillende ruimtes.

De constructie is uitgevoerd in de kleur Wit RAL9010 en de wanden in de kleur zwart RAL9005 geschaafd Douglas hout en voorzien van 14,5×14,5cm staanders. Het dak is bedekt met EPDM dakbedekking, inclusief de hemelwaterafvoeren waarbij de boei uiteindelijk is afgewerkt met aluminium daktrimmen.

De overkapping ‘Brammelo’ is een eigen productie van Twente Wood en hier uitgebreid tot een volledig buitenverblijf. De wanden van de berging (binnenwanden) bestaan uit 28mm stapelprofiel planken en de (buitenwanden) bestaan uit potdekselplanken 25mm. Elke ruimtes zijn voorzien van deuren en ramen, hierdoor lijken ruimtes nog groter en kunt u optimaal gebruik maken van de sfeer van het buitenleven.
Er zijn hele mooie en subtiele contrasten toegevoegd door enkele onderdelen uit te voeren in de kleur zwart en wit. Hiermee creëert de klant een moderne eigentijdse uitstraling.

De elektra is in overleg met onze klant uitgevoerd door een externe partij.

Een compleet buitenverblijf op een prachtige locatie die volledig naar eigen wensen is ingericht met een prachtig zwembad, waar je optimaal in combinatie van kan genieten.

Specificaties

Afmeting
1400 x 500cm • 70 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm, betonbanden 6x20x100cm
Wandtype
Buitenzijde: blokhutprofiel Douglas 28mm - Binnenzijde: 25mm Potdeksel planken
Dakbekleding
1,4mm EPDM

Kies de tuinhuis van uw dromen

Bekijk ook

Hout | | Modern, Karakteristiek
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature