Home > tuinhuis > Buitenverblijf, Amstelveen

Buitenverblijf, Amstelveen

Omschrijving

Dit project is door Twente Wood gerealiseerd in Amstelveen. Dit buitenverblijf is de overkapping ‘Brammelo’ voorzien van 100% plat dak, uitgevoerd als volledig geïsoleerd buitenverblijf onderverdeeld in verschillende ruimtes. Daarnaast is er voor fietsen en container nog een open ruimte gecreëerd aan de linkerzijde welke afgedicht is met een Louvre module.

De overkapping ‘Brammelo’ is uitgevoerd in onbehandeld, geschaafd Douglas hout en voorzien van 14,5×14,5cm staanders. Het dak is bedekt met EPDM dakbedekking, inclusief de hemelwaterafvoeren waarbij de boei uiteindelijk is afgewerkt met aluminium daktrimmen.

De overkapping ‘Brammelo’ is een eigen productie van Twente Wood en hier uitgebreid tot een volledig buitenverblijf. De wanden van de berging (binnenwanden) bestaan uit 28mm stapelprofiel planken. Elke ruimte is voorzien van vol houten deuren waarbij de buitenzijde van de leefruimte is uitgevoerd met een Steel Look deur- en raammodule met dubbel glas t.b.v. de isolatiewaardes.

Er zijn hele mooie en subtiele contrasten toegevoegd door enkele onderdelen uit te voeren in de kleur zwart. Hiermee creëert de klant een moderne eigentijdse uitstraling.

Verder is er voor de klant een complete vloer gemonteerd om het geheel compleet te maken.
De elektra is in overleg met onze klant uitgevoerd door een externe partij.

Specificaties

Afmeting
900 x 310cm • 28 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm, betonbanden 6x20x100cm
Isolatie
3cm PIR isolatieplaten
Glas
Dubbel glas, HR++
Vloer
Vol houten Douglas vloer, 18mm sponningsplanken
Wandtype
Buitenzijde: blokhutprofiel Douglas 28mm - Binnenzijde: 18mm sponningsplanken
Dakbekleding
LFSR 1,14 EPDM

Kies de tuinhuis van uw dromen

Bekijk ook

Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature