Tuinhuis met garage en carport

Auto veilig en droog parkeren?

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw auto veilig en droog te parkeren? Of wilt u meer bergruimte voor gereedschap en speelgoed? Dan is het plaatsen van een tuinhuis met garage of carport een goede mogelijkheid. Bij Twente Wood vindt u veel overkappingen voor uw auto, van metalen en kunststof garages tot aan maatwerk houten carports. Het is mogelijk om een garage of carport aan een tuinhuis te laten monteren. Op deze manier creëert u nog meer bergruimte.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Hout, Hout (Douglas) | Met plat dak, Met verlichting, Met schuur, Met glazen wand | Modern

Afwerking van je tuinhuis

Er zijn verschillende manieren om een tuinhuis met garage op maat te laten maken. U heeft de keuze uit diverse materialen en afwerkingen. Ook is het belangrijk om de dakconstructie te kiezen voor op het tuinhuis en de garage. Gaat u voor een plat dakzadeldak of lessenaarsdak?

Extra opties voor gemak

Een tuinhuis met garage zorgt voor extra gemak. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit tal van opties om het gebruiksgemak nog meer te verhogen. Zo kiest u uit een breed assortiment aan deuren, zoals: standaarddeuren, kanteldeuren, elektrisch bedienbare deuren (met afstandsbediening) en traditionele haaksbergen deuren.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Tuinhuis

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Tuinhuis met garage en carport? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Tuinhuis. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Tuinhuis-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature