Home > tuinhuis > Buitenverblijf, Fraké, Noord-Holland

Buitenverblijf, Fraké, Noord-Holland

Omschrijving

Natuurlijk is er genoeg behoefte aan het buitenleven. Naast een volledig Fraké schutting hebben wij hier ook een compleet buitenverblijf mogen monteren welke voorzien is van een Douglas framewerk waarna de buitenzijdes zijn voorzien van Fraké bekleding. Dit type ‘Brammelo’ is uitgebouwd tot een waar plaatje in een prachtige omgeving van bebossing en klassieke herenhuizen.

In dit project hebben wij gebruik gemaakt van een Douglas framewerk met 14,5×14,5cm staanders waarbij de volledige constructie is voorzien van Fraké planken. Tevens zijn hierbij de staanders en de boei bekleed om het geheel af te maken. Voor de binnenzijde is er een keuze gemaakt om naast de isolatie de afwerking van de wanden te realiseren met Douglas sponningsplanken 18mm (verticaal gemonteerd). Daar het verblijf geheel geïsoleerd is en de klant toch natuurlijke lichtinval heeft willen realiseren is er gebruik gemaakt van Skywindows welke zijn voorzien van HR++ isolatieglas.

Om de uitstraling in de tuin volledig door te trekken heeft de klant ervoor gekozen om een volledige Fraké vloer te laten monteren waardoor u diepgang creëert en een gezellige sfeer zult beleven in deze prachtige omgeving. Wat de vloer bijzonder maakt t.o.v. een gemiddelde houten vloer, dat er enkele bomen in de vloer staan.

Namens onze klant hebben wij al berichten ontvangen veel gebruik van het woonverblijf te maken en het ontzettend gezellig vinden. Uiteraard is Twente Wood blij met deze berichtgeving en willen wij onze klant er veel verblijfplezier mee wensen.

Specificaties

Afmeting
1130 x 400 x 250 cm zonder overstek • 45 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm, betonbanden 6x20x100cm
Wandtype - Buitenzijde
Volledig Fraké bekleding 18mm
Wandtype - Binnenzijde
Ruimtes: Sponningsplank Douglas (verticaal) 18mm
Isolatie
3cm PIR isolatieplaten
Dakbekleding
1,14 LFSR EPDM
Lichtstraat
2x 80x180cm incl. PVC opstand en HR++ isolatieglas
Vloer
Vol houten vloer Fraké 18mm

Kies de tuinhuis van uw dromen

Bekijk ook

Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature