Home > tuinhuis > Buitenverblijf, Enschede

Buitenverblijf, Enschede

Omschrijving

Dit project geeft maar weer aan wat subtiel kleurgebruik kan doen bij buitenverblijven. De overkapping ‘Brammelo’ voorzien van 100% plat dak, is onderverdeeld in verschillende ruimtes waardoor de klant naast extra opbergruimte ook gebruik kan maken van een gezellige aangeklede en daarnaast ruime overkapping.

De overkapping ‘Brammelo’ is uitgevoerd in onbehandeld, geschaafd Douglas hout en voorzien van 14,5 × 14,5cm staanders. Het dak is bedekt met EPDM dakbedekking, inclusief de hemelwaterafvoeren.

Deze overkapping is een eigen productie van Twente Wood en bij deze klant uitgebreid tot een volledig buitenverblijf. De wanden van de berging bestaan uit 25mm potdekselplanken waarbij de achterzijde van het buitenverblijf voorzien is van 28mm blokhutprofielen. De schuur is voorzien van een vol houten deur waarbij de voorzijde van de overkapping is uitgevoerd met Flex Fence systemen welke flexibel zijn in te stellen.

Om het gehele jaar gebruik te kunnen maken van de overkapping heeft de klant gekozen voor glasschuifwanden welke bij mooi weer achter de flex fence systemen geschoven kan worden.

Het straatwerk is door een externe partij volledig doorgevoerd tot in de overkapping wat natuurlijk een ruimtelijke dimensie geeft aan het gehele buitenverblijf.

Al met al zijn zowel de klant als Twente Wood zeer tevreden met het eindresultaat.

Specificaties

Afmeting
910 x 350cm • 32 m²
Fundering
Betonpoeren 15x15x58cm, betonbanden 6x20x100cm
Wandtype
Buitenzijde: potdekselplanken 25mm - Achterzijde: 28mm blokhutprofiel
Dakbekleding
1,4mm EPDM
Verlichting
Opbouw ledspots in dakbalken verwerkt (dimbaar)
Glasschuifwand
AL23, Profielen: antraciet RAL7016
Glas
Gehard glas 10mm
Accessoires
FlexFence flexibele lamellen

Kies de tuinhuis van uw dromen

Bekijk ook

Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Hout | Met plat dak, Met glazen wand | Modern
Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature